Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím potřeboval bych pár rad ohledně namontování prahů z MI 16 na obyč. 405! Jestli to jen nalepit a čím? a nebo navrtat do auta díry a dat to na ty plastový příchytky? jestli už to někdo dával? dík moc

Odesláno

Nemontoval som to na auto,ale daval som dole. Ono je to na takych cudlikoch,ktore su \"navrtane na aute\" asi take uz nekupis nikde, tak by som to urcite ze riesil lepenim a max na konci prichytit so srobykmi.... ;)

Odesláno

No já mám taky dotaz na tohle téma, když tam totiž dám ty prahy tak mi chybí to olemování MI16,které schovává krajní uchyty. Muj dotaz je: je to olemování MI 16 plastové nebo gumové? Nebo jsou oboje s rozdílem faceliftu? A ještě bych potřeboval poradit, prahy v tak dobrém stavu nemám, doporučili byste je vyvařit,koupit nové nebo se na to vykašlat? Díky :myslim

Odesláno

taky jsem to na bejvalýho kombajna lepil a zespodu myslím pár šroubků. konce prahu pro přechod na lemy jsem uřezal a doladil hezky do ztracena a myslím že výsledek super. moh bych to vyfotit kdyb byl zájem.

Odesláno

boxx-sikovny cloviecik to vie pekne pozvarat ;) A tie lemy su plastove....

Pak ma napadlo,ze na mojej 405-ke je este prichytene aj s montaznou penou(ale zas ja nemam origi MI16 prahy :-D

Odesláno

já mám všechno takže konce prahů nemusim řešit! jen sem chtěl vědět jestli je to lepší přilepit nebo navrtat! a ještě čím to nalepit? aby to drželo! a dole říkáte to dat na nějaký šroubky?

Capy: jo nahoď foto jestli máš! a lepil si jen tu horní linku na prahu nebo i tu část co je až na blatník dopředu a dozadu na lem?

Odesláno

koukám že díky těm prahům neni třeba mít vepředu zástěrky, a stejně nebude celý auto nahozený.

Odesláno

Super díky za rady, už sem sehnal člověka co mi prahy rozvaří a asi to udělám jako capy. Ten nápad se mi líbí, přilepim to a ty kraje uřežu a s laminátem nějak doladim do tvaru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...