Brian Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Zdravím potřeboval bych pár rad ohledně namontování prahů z MI 16 na obyč. 405! Jestli to jen nalepit a čím? a nebo navrtat do auta díry a dat to na ty plastový příchytky? jestli už to někdo dával? dík moc Citovat
crazybiker Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Nemontoval som to na auto,ale daval som dole. Ono je to na takych cudlikoch,ktore su \"navrtane na aute\" asi take uz nekupis nikde, tak by som to urcite ze riesil lepenim a max na konci prichytit so srobykmi.... Citovat
boxx Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 No já mám taky dotaz na tohle téma, když tam totiž dám ty prahy tak mi chybí to olemování MI16,které schovává krajní uchyty. Muj dotaz je: je to olemování MI 16 plastové nebo gumové? Nebo jsou oboje s rozdílem faceliftu? A ještě bych potřeboval poradit, prahy v tak dobrém stavu nemám, doporučili byste je vyvařit,koupit nové nebo se na to vykašlat? Díky Citovat
Capy Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 taky jsem to na bejvalýho kombajna lepil a zespodu myslím pár šroubků. konce prahu pro přechod na lemy jsem uřezal a doladil hezky do ztracena a myslím že výsledek super. moh bych to vyfotit kdyb byl zájem. Citovat
crazybiker Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 boxx-sikovny cloviecik to vie pekne pozvarat A tie lemy su plastove.... Pak ma napadlo,ze na mojej 405-ke je este prichytene aj s montaznou penou(ale zas ja nemam origi MI16 prahy :-D Citovat
Brian Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 já mám všechno takže konce prahů nemusim řešit! jen sem chtěl vědět jestli je to lepší přilepit nebo navrtat! a ještě čím to nalepit? aby to drželo! a dole říkáte to dat na nějaký šroubky? Capy: jo nahoď foto jestli máš! a lepil si jen tu horní linku na prahu nebo i tu část co je až na blatník dopředu a dozadu na lem? Citovat
mi16 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 ak by niekto chcel plastove lemy tak ich za symbolicku cenu poslem.... lenze chyba zadny pravy...:/ Citovat
Capy Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 vyfotím to jak se brácha vrátí s vozem není doma snad v neděli nebo pondělí Citovat
antik Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 No prahy bych taky rád na kombajna, fotky budou zajímat i mně. Citovat
Peca24 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 jen pro info ty cudliky na kterych to origo drzi se daji normalne koupit v peugeotu ja je kupoval Citovat
antik Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 koukám že díky těm prahům neni třeba mít vepředu zástěrky, a stejně nebude celý auto nahozený. Citovat
boxx Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Super díky za rady, už sem sehnal člověka co mi prahy rozvaří a asi to udělám jako capy. Ten nápad se mi líbí, přilepim to a ty kraje uřežu a s laminátem nějak doladim do tvaru. Citovat
Capy Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 tak tady je ta fotka. sice mobilem a z garáže kde není prostor na focení ale aspon tak. Citovat
Brian Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 jj vypadá to dobře a to je teda nalepený jo? Citovat
Capy Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 jj nalepený ze spoda asi 3x šroub a na koncích těch přechodů je snad šroubek (jak na zástěrky ne skrz blatníky) Citovat
antik Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 teda to se mi dost líbí. to chci taky. Krasavec to je. jen co je pravda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.