dahl Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Cau, nemohl by mi nekdo ukazat nakres, jak se rozdelava svetlo nad spz? Treba je to v SB, nebo nejaky prirucce, nebo aspon radu. Uz tri mesice jezdim s obouma prasklyma a co tyden o vikendu se na to jdu podivat, jestli me neco netrkne Sem z toho fakt nasranej, ale nechci to ulomit, cely to plastovy sklicko se hejbe a je to na nejakym plastu, ale sroubovakem vubec nevim, kde mam zabrat a nechci aby to prdlo. Mozna trochu trapny, ale dik Citovat
pipistrel Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Staci hladat uz to tu bolo viackrat Citovat
dahl Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 ok, diky. Stejne mi to nejde Treba se postesti pozdeji... Citovat
pipistrel Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 skus ked bude teplejsie. teraz sa ti to moze skor ulomit. Citovat
antal Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Vobec to nieje trapný,ja som s tým bol nedavno v peugeotu lebo už ma to nebavilo.Pred rokom som ich ulomil obe tak teraz som po 5 min skušaní to radšej odviezol im nech mi to ukážu kedže z knížky som moc chytrý nebol.Chlapík si vzal 2 imbusáky aby mu vošli do tých dierok zapáčil smerom k stredu a vytiahol,práca na 10 sekund:) Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 aha taky jsem to podruéh měnil a opět mi to prasklo!tak jsem tam dal silikon a přilepil a je klid....na jaře dám nový.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.