Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Moj prvy Peugeot 407 sw aneb jak jsem vytunil pažoutka

Recommended Posts

Odesláno

Můj Pažoutek dostal v řadě za sebou:

1) regenerace a doplnění FAP

2)novou spojku a setrvák

3)nové rozvody a vodní pumpu

4)nové turbo,

5) nové silentbloky motoru

co mne ještě potká? Pane pežote, jenž si na nebesích to snad stačilo ne? Proč mne takhle trestáš?:D

[upravil dne 1/2/12 15:52 od Radek Hurvajz]

Odesláno

:myslim

něčím jezdit musím a když už je doma...

ve stavu těchto investic je nesmyls posílat jej do světa, takže doma bude ještě hoooodně dlouho.:D

Odesláno

Což o to, hezké auto to je, proti oktávce v ambientu /holobyt jak ji nazval můj syn/ je to ohromný rozdíl. No, snad se už nic nepokazí a čeká mne už jen výměna oleje příští rok...doufám.:)

Za pár dní mi začne shánka po letních gumách, 215/55/17.:roker

Odesláno
Pěkný :super tak hlavně hodně šťastných kilometrů bez nehody a poruchy. A spokojenosti s Peugeotem ;)

Ďakujem a dúfam, že hlavne bez tych poruch :)

Odesláno

2.0 diesel. Začalo to na jaře pískat, pak víc a víc. Honil jsem se na dálnici Mazdou CX7 a když jsem ho měl, tak se z auta zakouřilo, výkon letěl dolů a pán v Mazdě mi ukázal prst a já se odporoučel z dálnice nejbližším odpočivadlem na podvalník odtahovky a do servisu.

Olej byl v richtiku. Auto má nalítáno už 197 tisíc, takže to turbo mohlo být na hranici života a smrti a stihla jej asi smrt klinická..

Ale to jsou jen a pouze moje domněnky, nejsem technik, takže tomu nerozumím.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...