Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím začal mi ted občas přeblikávat olej.Moje otázka zní jakej tam mám dolejt? myslim zančku nevím totiž jakej tam byl předtím.Bude problém když tak trochu doleju jiného?

P-206 1.4 benzin.

Odesláno

Já už jsme to tady jednou psal.Problém je,že já mám měrku na konci urvanou a ještě jsem nekoupil novou. Zítra zkusim vrakáč,ale nechci s tim moc jezdit když začala problikávat.

Na štítek? Měnil mi to známej a ten tam štítek nedal,teda mam napsano kdy to bylo měneno a při kolika km.ale ne značku oleje.

No tak když tam trochu doleju nebude vadit ne?

Odesláno

Člověče až tu budeš auto prodávat tak si změň nick jinak asi neprodáš ;)

Pokud už svítí kontrolka tak mělo být úž dávno dolito, dodržel bych tenhle postup:

- teď rychle dolej libovolný 10w40 ( aspoň trochu slušné značky ) dolej 1L

- hned si sežeň novou měrku

- až budeš mít měrku, vyměň olej a filtr ( nejlépe udělej výplach )

- známého, který ti nedal štítek kopni do zadku a dej si ho tam vždycky sám !

:papa

Odesláno

OK.A proč propláchnout a vyměnit?

a jak píše tady kolega ten tlak by to být nemohl?

Mě se to stalo asi 1 týden zpět asi 3x to probliklo olej a stopka.Pak tejden nic a ted zas to samé 3-4x problik při jízdě

Odesláno

Tohle mi jednou udelalo na Fiatu zapomel jsem zkontrolovat olej pred jizdou do Prahy po dalnici a bylo vydelano zacala problikavat kontrolka olejnicky malej tlak a bylo to pridreny na klice :( Za blbost se plati ted uz si na to sakra davam pozor aby bylo oleje vzdy dost!

[upravil dne 29/1/12 17:08 od Stosun]

Odesláno

taky muze byt opotrebovany olejovy cerpadlo malo tlaci nebo zaneseny saci kos ..Nebo cidlo

[upravil dne 29/1/12 17:16 od Stosun]

[upravil dne 29/1/12 17:20 od Stosun]

Odesláno

Každopádně tam ted teda něoc doleju. Pošlte prosím kdyžtak odkaz na nějakej olej konkrétně.No a když nepřestane někam to dám,jestlit o neni to čerpadlo.

Odesláno
Tohle mi jednou udelalo na Fiatu zapomel jsem zkontrolovat olej pred jizdou do Prahy po dalnici a bylo vydelano zacala problikavat kontrolka olejnicky malej tlak a bylo to pridreny na klice :( Za blbost se plati ted uz si na to sakra davam pozor aby bylo oleje vzdy dost!

[upravil dne 29/1/12 17:08 od Stosun]

Přesně tak, nechat do kontrolky je cesta do pekla... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...