Vítek1 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 tohle pujde az u RV 2004 a nahoru ale ja osobne bych do radia nevrtal radeji bych to nekam vytahnul palubkou. nejlip do kastliku Citovat
bencik19 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Skoda presne tady takovou vychytavku bych chtel.Ale kdyz to jde jenom od 04 a vice tak to je spatenka ja mam 03 tak nic. Citovat
OK406 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Jen se zeptám, zda-li by šlo něco podobného udělat i u old modelů 406, které mají originál rádio Philips 4050 a 4035. Před časem se to tu probíralo, ale nedošlo se k uspokojivému výsledku. Je přece škoda dávat pryč originál rádio. Citovat
SuriK Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 tak ja som to skúšal, rozobral som celé radio, no netuším, kam to zapojiť, nemám tam žiadne označenia a vyzerá v nútri inak... A všimol som si, že ja mám ten vrch (vysúvanie CD, rds a ta opačne), cd vysúvam z pravej strany.... tu sú fotky: [upravil dne 22/4/12 09:07 od SuriK] Citovat
Razzor0 Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 tak ja som to skúšal, rozobral som celé radio, no netuším, kam to zapojiť, nemám tam žiadne označenia a vyzerá v nútri inak... A všimol som si, že ja mám ten vrch (vysúvanie CD, rds a ta opačne), cd vysúvam z pravej strany.... tu sú fotky: [upravil dne 22/4/12 09:07 od SuriK] reupni fotky .... asi to rozoberiem znovu a nafotim s kazdej strany Citovat
Pulec Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Zdravicko, Dufam davam prispevok do spravnej temy ak nie prosim o ospravedlnenie Najsiel som totiz zaujimavy navod ako si spravit s originalneho radia neoriginalne a o to lepsie lebo uz nebudeme musiet zo sebou vlacit stos CD. Co treba: Letovacka, 3,5mm jack cca s 1m kablom a pevne nervy. Cize 3,5 jack staci oholit a naletovat na spravne miesto. Vid obrazok. Ide o to ze sa vlastne dostaneme na koren cedecku. Cele to funguje tak ze si v aute vlastne pustite hocijake cd. Potom pripojite trebarz MP3 jku ( ja pouzivam moj HTC ) a na nej pustite hudbu. Hra to uplne v pohode a takto namiesto kopy CD staci len telefon. Taktiez to funguje aj ako headset. Cize ked mi niekto vola iba prijimem hovor na mobile a dokonale pocujem v reprakoch volajuceho. [upravil dne 28/1/12 22:51 od Razzor0] Ahoj mám autorádio které vypadá stejně ze předu jen tam není napsáno Clarion a v pravo logo comp.disku.Po vyjmutí z auta jsem zjistil na štítku označení RD3-01 po rozdělání nemohu najít to místo napájení.Je to pod mechanikou cd kterou mám vyndanou?Nebo někde jinde?Jde to s tímto typem radia?Rok auta 2004 díky za všechny rady. [upravil dne 29/11/12 17:49 od Pulec] [upravil dne 29/11/12 19:03 od Pulec] Citovat
Razzor0 Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 Noooo, ja som to kedysi davno robil, ale musim mat v mechanike \"tiche CD\" Takze ked chcem pocuvat nieco z externeho zdroja, musim tam dat toto cd, inak je zvuk zmiesany. Je to pocut uplne minimalne nwm no zatial mi na to nikto nic nepovedal ze by tam bolo pocut nieco Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.