Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zlomila se mi na čidle DENSO taková plastová tyčinka na kterou se nasazuje hadička, která vede k interkoleru. Nyní mi nejde vytočit motor na 3000 otáček a na palubce svítí žlutá porucha motoru. Nejde to ničím zalepit, vždy to upadne. Nevíte kde a hlavně za kolik to seženu ? Díky

Peugeot 2.0 HDI 80kw r.v. 2000

Na čidle je napsáno :

DENSO JAPAN 5V

9631716680

079800-4480

Odesláno

Taky mi praskl ten nátrubek čidla, pak to padá hned do nouzáku... oprava je velmi jednoduchá. ostraníš zbytky toho původního ( pozor na piliny ) a z plechu vystřihneš čtvereček cca o 2 mm menší než spodní plocha čidla. Uprostřed vyvrtáš dirku a naletuješ trubičku cca 4mm průměr a 15 mm délka ( ideální měď nebo mosaz ) . Pak to opatrně dvousložkovým lepidlem nalepíš na tu spodní zdrsněnou plochu tak abys měl překně nový nátrubek proti původnímu otvoru. Po zaschnutí to nahodíš na auto - drželo mi to takhle min 2 roky a ještě pár let bude ;)

Odesláno

Díky chlapi za rady, jdu to nějak dát dohromady. Koupil jsem nové lepidlo, tak uvidíme a když to zase nevyjde, udělám to s tím plechem :-) Díky všem.

Odesláno

Tak jsem to slepil Chemoprénem a drží to. Auto jede super, jen mi zůstala svítit ta porucha (diagnostika) na palubovce. Zhasne to časem samo a nebo musím jet vymazat do servisu ???

post-12628-1410962203963_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...