Suchy1 Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Zdravím mam peugeot 307 , rok 2002 , řešim jednu takovou věc , tady na foru jsem nic nenašel tak snad už to někdo řešil , dnes jsem měnil origo autoradio za neorigo , koupil jsem si sony typ přesně nevím ale mám takovej problem stím že když vyndám klíček tak radio pořad hraje vypne se cca po minutě , přesně jsem to neměřil , pak když je vyplí a já otevřu dveře tak se hned zapne , to nechápu . Díky za rady Citovat
wojtěch Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 hledej řešilo se to tu. myslím že se musí přehodit napájecí kabely.. Citovat
Dave_k Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Nejen kabely, ale taky diagnostiku to chce. Citovat
Suchy1 Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Takže asi budu muset navštívit přímo peuget aby mi to nějak sladily , co ? Citovat
Suchy1 Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 ještě jsem se někde dočetl , že by to šlo napojit nějak na druhou polohu klíčku , to by mi asi nevadilo , neděl jste to někdo , potřeboval bych stím poradit jak to zapojit . díky Citovat
Dave_k Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Chce to proměřit napájecí kablíky. Většinou je u peugeotu obráceně oproti standardu stálé napětí prohozený se spínaným (klíček), což se řeši prohozením na ISO konektoru. A pak ještě kontaktovat někoho s diagnostikou (peugeotplanet2000) a ten poupraví nastavení v BSI jednotce. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Prečo je potrenmý zásah do BSI? Ja mám rádio vymenené už cca 3 roky a vymenil som iba napájacie vodiče. Citovat
Dave_k Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Když to funguje tak asi netřeba, ale s některými je nejspíš problém a tato možnost je i v nastavení v BSI. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.