Zelenybratr Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Ahoj, ve třetim brzdovym světle mam praský 2 diody a ty ostatní spíš umíraj než svítěj, zkoušel jsem to vyndat a nebyl jsem úspěšný.... chci se zeptat je v tom nějakej fígl nebo prostě použít hrubou sílu?? Citovat
noradek Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 už si přesně nepamatuji ale chce to víc zabrat a jsou tam takové ty malé celoskleněné žárovičky 1,2wat Citovat
Zelenybratr Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 no zkoušel jsem hodně zabrat a nic.... počítám že musim vyndat ten červenej kryt abych se k těm žárovičkám dostal nebo snad ne? mám auto po celolaku tak se mi do toho nechce rejpat z venku... Citovat
Capy Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 mam pocit že zevnitř jsou dva šrouby co drží to světlo. taky jsem to měnil ale už je to dlouho Citovat
Zelenybratr Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 tak povedlo se mi to světlo z auta dostat ven, ale zároveň jsem ho poslal do věčných lovišť.... takže kdyby někdo tohle světlo měl navíc, nebo věděl o někom kdo ho má tak jsem vážný zájemce Citovat
milan78 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 pozeram ze mate rovnaky problem ja som to riesil davnejsie to svetlo sa vybera zvnutra a tusim tam tiez nieco ruplo ale ja som to chcel mat tip top tak som kupil nove ale mrknem v akom stave je to povodne ... myslim ze by sa dalo pouzit... Citovat
Andreww Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Tak světlo mám taky na výměnu. Po zásahu nějakého kutila Kde objednáváte nové? Přímo v Peugeotu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.