tutiss Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Dobry den!Poprosil ma znamy(ma peugeot 206 1,4 benzin), ci by som sa na tomto fore neopytal .Ma problem ked zaradi 2 r. stupen a auto je mierne pod otackami citi silne vybracie na r. pake .Ak mate skusenosti alebo ste sa stretli s podobnym problemom tak mi napiste , rad by som mu pomohol. Dakujem a prajem pekny den vsetkym peugeotakom. Citovat
c.WO.k Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 taky je mám a neřešim, bavil jsem se s mechanikem a vypadá to na špatnej silentblok motoru. Ale takovejch komu se to klepe nás bude víc,tak počkej co napíšou ostatní Citovat
command Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Iba na druhom stupni alebo aj na inych? Riesili sme nieco podobne tu presnejsie si precitaj moju odpoved popripade cele vlakno nie je tam toho vela. Citovat
Razzor0 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Dobry den!Poprosil ma znamy(ma peugeot 206 1,4 benzin), ci by som sa na tomto fore neopytal .Ma problem ked zaradi 2 r. stupen a auto je mierne pod otackami citi silne vybracie na r. pake .Ak mate skusenosti alebo ste sa stretli s podobnym problemom tak mi napiste , rad by som mu pomohol. Dakujem a prajem pekny den vsetkym peugeotakom. riesim tiez nieco podobne mne to robi konkretne od 70 km/h do tych 90. proste ked pridam tak sa zacne cele auto triast. ked pustim plyn prestane. mechanik mi povedal jednoznacne poloosi. vraj je to kamen urazu na tychto autach Citovat
command Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Nie cele poloosi ale len ta pruzinka staci to rozobrat a podla povodnej najst cca podobnu hlavne nech tam nejaka je takisto si precitaj odpoved na predchadzajucom vlakne ktore som vyznacil, nie je to nic zloziteho to spravit oprava tak na max 1-2 hodinky ked vies co hladat. Citovat
jogi24 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 A kto by mi vedelnapisat presne rozmery tej pruzinky? Vyzera to tak,ze budem muset rozobrat aj ja vnutorny klbik. Z casu-nacas mi klepe radiacou pakou na 4 rychlosti. A aku vazelinu dat do klbu? Citovat
command Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Nastastie som si tu pruzinku nechal aj ked je rozlamana takze rozmery pruzinky su cca : Hrubka drotu 2,2mm priemer pruziny: 21mm a dlzka cca 5-7 cm presne neviem napisat kedže ju mam rozlamanu na viacej casti. Osobne si uz nepametam aku dlhu som tam daval tu púruzinu ale ostatne rozmery som sa snazil dodrzat podla povodnej. A vazelinu mi dal nejaku kamarat aka to presne bola fakt neviem. Citovat
jogi24 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 OK. DAKUJEM. Zozeniem pruzinku a mozem rozrabat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.