Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj nemohl by jste mi někdo poradit jak na to, je to sice na citroenu ale bude to dost podobny. Je to 1.4 xsara před face. Potřebuju vytáhnout pravou poloosu abych mohl dat novou manžetu co je blíž k motoru. Už mám všechno ostatní vyndaný protože davam ložisko noví do těhlice. Dik

Odesláno

pravu?cize tu dlhsie? ak je to tak ja pri 205/405/406 atd, tak musis podlozit motor a pak 4 sroby,myslim na 18 kluc vybrat na drziaku o motor a pak uvolnit na silenbloku... pak vytiahnut,inak som to zatial nerobil ;)

Odesláno

Vzadu na motore je poloos priblizne v strede upevnena v lozisku, to sa neda prehliadnut. Su tam 2matice (na 10 kluc mam pocit), tie treba uvolnit a pootocit tymi skrutkami o 90° (ja som napr tie matice vytocil komplet, lebo mi to neslo) a ked je to pootocene tak poloos normalne vyberies smerom ku kolesu.

je tam akurat hrozny pristup, ale s dobrym naradim to ide :) ... ked to vyberies, tak sa pozri do tej diery (od kolesa) a pochopis ako to funguje, naspat to ide dobre, lepsia praca pre dvoch :)

Odesláno

maticky jsou na klic 11 ;) ten zavit je neskutecne dlouhej, clovek nez oba dva srouby povoli, tak to trva, nekdy to byva zarezle prave na tom lozisku v drzaku a pak se musi sundat celej drzak z motoru, protoze poloosa vytahnout nejde. Nekdy to jde jak po masle a nekdy je to teda boj, ze je lepsi do toho kopnout, kor kdyz to dela clovek jen na heveru, vleze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...