Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky prosím vás koupil jsem si čirý zadní světla zadní a zjistil jsem, že v autě mám konektory který má model r.v.96 a přitom já mám už r.v.97. Máte někdo nějaké nápady jak to udělat abych světla napojil? Konektory se mi shánět nechce. Prosím o nějaké užitečné rady díky.

Odesláno

bez shaneni konektoru to pujde tezko, musis si udelat redukci, nebo se zeptej u prodejce, jestli nema pro tvuj rok vyroby

Odesláno

Jak redukci. Světla jsou až z Holandska a jsou objednaný přes design tuning. Tam jsem byl a dokonce i majitelka sama sháněla a nic. Ještě jsem myslel, že bych dráty oddělal od konektoru a dal tam jen takový násuvný konektory jeden po druhým jelikož by to šlo udělat tak. Světla sedí přesně podle roku výroby akorát ty konektory jsou jiný.

Odesláno

Světla tam mám origo a tyhle na obrázku jsem objednal. Všechno sedí akorát moje bobina má konektory ještě z roku 96 a přitom už mám 97.

post-23596-1410962194294_thumb.jpg

[upravil dne 24/1/12 14:23 od Mircara]

[upravil dne 24/1/12 14:25 od Mircara]

Odesláno

Ahoj, já to měl zase obráceně :D. Předělával jsem old světla na new. Nic v tom neni. Old zapojení má v pravém svazku zdvojenou kostru nic víc. V tvém případě to bude hodina práce, zkoušečka, pájka a bužírka :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...