Guest cybercop Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Mam problem s palubnym pocitacom. Za beznej jazdy mi zrazu vypol velky displey a prestalo mi vsetko fungovat. Vypadol mi telefon, radio, navygacia a aj palubny pocitac. Obrazovka sa sprava tak, ako keby nesla do nej ani do radia ziadna elektrika, uplna tma. Pozeral som poistky v motorovej casti aj pod palubovkou, ale vsetky su OK. Viete mi poradit kde by mohol bit problem? Dakujem Citovat
Judes Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Tu sa riešil podobný problém a máš tam aj odkaz od člena Marcel00 na ďalšie vlákno. Citovat
Guest cybercop Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 Uz som to vyriesil. Bol som dnes v Peugeote Topoľčany, tam sa mi s tym hral mechanik hodinu a nakoniec mi povedal, ze je chybne radio a treba ho len vymenit. Zobral 23€ aj ked neviem zaco a vraj inu moznost ako vymunu nevidi. Nedalo mi to, tak som si kupil kluc na vybratie radia, poodpajal som kontakty, skontroloval poistku pod konektorom, znovu zapojil a cuduj sa svete, radio nabehlo a slape bez problemov... Vrelo odporucam original servis v Topoľčanoch, su tam fakt odbornici.Zobrat 23€ a nic neopravil. [upravil dne 24.1.2012 18:32 od cybercop] [upravil dne 24.1.2012 18:36 od cybercop] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.