Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit.

při zapnutí tlačítek klimatizace a vnitřní cirkulace vzduhu se zapne na příslušném tlačítku kontrolka. Tato se ztlumí, když rozsvítím světla, což je dobré v noci, bohužel jezdím s rozsvícenými světly trvale. Mám tedy probém ten, že ve dne nevidím, zda jsou tyto tlačítka zapnuté či nikoliv. Poraďte mi někdo, jak buď odstranit to ztlumování při zapnutých světlech a nebo udělat jiný kontrolky aby to bylo pořádně vidět.

Díky moc

Odesláno

Já vím, že se tady už řešilo, jak to udělat u hodin, myslím, že je to popsané někde na hlavní stránce v sekci servis. Třeba se z toho dá vycházet

Odesláno

JJ Trundík, to je i můj problém, já mám digi klima, proto v létě musím jezdit se zhasnutými světly, jinak vidím prd.

Něco jsme začali vymýšlet s Ferrym, ale nebude to tak jednoduchý, protože když rozsvítíš, tak se displeje ztlumí, ale zároveň se rozsvítí podsvícení tlačítek (a že jich tam je), takže si to zatím neumím moc představit, jak by to fungovalo.

Odesláno
Napsán autorem Trundik

Potřeboval bych poradit.

při zapnutí tlačítek klimatizace a vnitřní cirkulace vzduhu se zapne na příslušném tlačítku kontrolka. Tato se ztlumí, když rozsvítím světla, což je dobré v noci, bohužel jezdím s rozsvícenými světly trvale. Mám tedy probém ten, že ve dne nevidím, zda jsou tyto tlačítka zapnuté či nikoliv. Poraďte mi někdo, jak buď odstranit to ztlumování při zapnutých světlech a nebo udělat jiný kontrolky aby to bylo pořádně vidět.

Díky moc

Jak psal Sipka, je to popsany na prikladu hodin na hlavni strance v sekci servis. V podstate jde jen o preruseni dratu ( ten si musis dohledat ve schematech ) na kterym se po zapnuti svetel objevi 12V, u 406ky bych ti rekl presne ktery to je, ale u 405 budes muset sehnat schemata a najit ho sam

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...