Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
a este cim das tvrdsie, tym ti viac budu piskat..... take ako brembo sa potrebuju zohriat...bud musis jazdit stylom brzda-plyn, alebo dajaky zavod....

Jo jo!Mám bremba o někdy pískaj tak,že mám chuť je vyměnit:blicismajlik

Odesláno

No právě že já mám nabídku dle ceny : nejlevnější Brembo, pak TRW a nejdražší ATE.

Takže ty Bremba pískají ?

Mě je mechanik doporučuje, ale nerad bych poslouchal pískání...

A jinak beru kotouče i desky od stejného výrobce (jen ještě nevím, jakého) :D

Odesláno

aj ja som sa pytal mechanika a ten povedal, ze tvrde brzdy sa potrebuju dobre zahriat, takze podla mna, pokial nejazdis RACE, tak su ti na hovno.....v predu mi treba tiez menit, a zrejme tak daj naspat ICER alebo BOSCH, rozmyslal som aj nad FEBI, ale aj tie ze vraj piskaju....

[upravil dne 23/2/12 19:55 od 00stevo00]

Odesláno

Bremba brzdí dobře ale když je mokro tak pískaj dost!!Už je na auto nechci!Chci vyzkoušet ATE.V sekci 407 dává dost lidí brzdy od ATE.

Odesláno

Mě říkali dva mechanici nezávisle na sobě, že Bosch už jsou Poláci a kvalitá prý stejná jako Čína...

Tak mi Bosch rozmlouvají, jinak jsem chtěl původně taky Bosch.

A máte někdo zkušenost s TRW Lucas? To jsou prý Francouzi a origo do Peugeotů...

Odesláno
Tak asi vzmu TRW a budu doufat, že nebudou pískat... :roker
jestli mužu poradit z vlastní i ostatni zkušenosti TRW destičky nebrat jestli je chceš jsou tvrdy jako kamen a už několikrat se stalo mě i znamim že skroutili kotouče je lepši měkčí jip to brzdi
Odesláno

jestli mužu poradit z vlastní i ostatni zkušenosti TRW destičky nebrat jestli je chceš jsou tvrdy jako kamen a už několikrat se stalo mě i znamim že skroutili kotouče je lepši měkčí jip to brzdi[/rquote]

Ale TRW Lucas jsou origo, co tam dával výrobce a tam se nekroutily...

Neměli náhodou TRW jen desky a nějaké \"bláto\" kotouče, které se pak kroutí...?

Já co našel reference, pokud jsou komplet desky i kotouče TRW, prý problémy žádné. Jen když se kombinují s levnýma...

No uvidíme časem, co se potvrdí :roker

Odesláno
jestli mužu

Ale TRW Lucas jsou origo, co tam dával výrobce a tam se nekroutily...

Neměli náhodou TRW jen desky a nějaké \"bláto\" kotouče, které se pak kroutí...?

Já co našel reference, pokud jsou komplet desky i kotouče TRW, prý problémy žádné. Jen když se kombinují s levnýma...

No uvidíme časem, co se potvrdí :roker

daval sem TRW kotouče i desky a desky šli po 3 měsicich do popelnice hruza mam ted kotouče TRW a desky Ferodo a spokojenost
Odesláno

Kolega měl TRW a když bylo potřeba vyměnit, dal Ferodo desky i kotouče a pískání při každém brždění. Jeho slovy, když už jsem to nemohl vydržet, vrátil jsem se k TRW komplet (desky i kotouče) a paráda... ;) Má je tam od loňských prázdnin.

Tak si vyber, jeden říká TRW, druhý ani náhodou, další Ferodo super, jiný Ferodo ani zadarmo, další ICER / THQ, mechanik mi řekne ICER neber... A takhle by jsme mohli pokračovat do rána :D

No zkusím TRW a budu doufat, že je po třech měsících nebudu měnit :aut

Odesláno

Já dával nový kotouče jak v předu tak vzadu a taky jsem váhal co pořídit. Nakonec jsem šel do značky Brembo jak kotoruče tak obložení. A to co tu čtu není pravda, brzdy nepískají a jsou jedovatější než ty původní vzadu Lukas a ve předu Bosch. A cenově to vyšlo vcelku zajimavě oproti ATE a Ferodo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...