Marcel00 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Aha, a nastavili jste v BSI radio? tusim ze aj hej, sme to presli cele krizom krazom, sak by nehralo ci ? Citovat
HonzaZ Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 No, ještě se musí nastavit v displeji. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 skusime to este raz preverit... ale ze by to mohlo mat za nasledok nenaladenie stanic cez funkciu scan ? lebo vsetko ostatne funguje... sa mi nezda, ale skusime. ja som presvedceny ze mu bude chybat ten druhy antenny kabel. uvidime dame vediet. Citovat
buga Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 tusim ze mi vysla na 150e riadiacka komplet s pracou, radio som ovsem menil, kus za kus z otcovho, jeho podporovalo zobrazovanie mp3 na displeji, lebo potrebovali sme tam zas nejake ine RD4,.. ja uz neviem ale mam a funguje toho casu som menil aj na farebny displej a ostala mi stara handsfree sada, riadiaca jednotka... (pretoze novsie typy maju v tom ten pridavny USB vstup, co som menil, nasledne prepinovali kable v konektore, podla novsieho typu) k tomu uz len displej ti treba zohnat, kt podporuje mobil...kable, mikrofon a ides [upravil dne 22.1.2012 00:53 od buga] Citovat
HonzaZ Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Dvě antény jsou kvůli zlepšení příjmu v místech se slabým signálem. Myslím, že bude problém buď v konfiguraci nebo je závada v rádiu samotném. Citovat
mazac Odesláno 22. leden 2012 Autor Odesláno 22. leden 2012 HonzaZ; VIN mojho auta je VF34C5FWC55123252 (nejako som to prehliadol ze si ho pytal) co sa tyka tej druhej anteny, tu som sa docital, ze ta druha antena by mala byt na ladenie a ze ju ma len verzia s mp3 .. ale ved to uz uvidime. buga; a stare, teraz radio v otcovom aute, prehra MP3 ? zistujem keby som nahodou musel kupovat nove radio .. takze to je Bluetooth Hands Free / USB vstup - len jedna krabicka ? +-150 by bolo super [Edited on 22/1/12 10:55 by mazac] Citovat
buga Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 HonzaZ; VIN mojho auta je VF34C5FWC55123252 (nejako som to prehliadol ze si ho pytal) co sa tyka tej druhej anteny, tu som sa docital, ze ta druha antena by mala byt na ladenie a ze ju ma len verzia s mp3 .. ale ved to uz uvidime. buga; a stare, teraz radio v otcovom aute, prehra MP3 ? zistujem keby som nahodou musel kupovat nove radio .. takze to je Bluetooth Hands Free / USB vstup - len jedna krabicka ? +-150 by bolo super [Edited on 22/1/12 10:55 by mazac] ja mam 207 z 07/2008 vyrobene vo FR, otec 06/2009 vyrobene TN, obe su RD4, obe prehravaju mp3, akurat to otcovo softwareovo podporuje zobrazovanie USB na displeji (to nema nic spolocneho s mp3) obe zobrazuju mp3 z CD, ale len ten otcov vie zobrazit z externeho origo USB vstupu mp3 na displeji, chapes? hej tusim taka cena bola... mozem ti zistit... Citovat
mazac Odesláno 22. leden 2012 Autor Odesláno 22. leden 2012 buga; mhm jasne, chapem. cize to moje pravdepodobne tiez nebude podporovat :-/ prave preto by som potreboval fotku stitku radia, ktore to uz podporuje. neviem ako inak mam na inzerat kupit RD4 6/2009 hore ta cena by potesila Citovat
HonzaZ Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Úrovně rádia jsou N, N2 a N2+. Dva tunery jsou jak jsem výše psal kvůli zlepšení příjmu a také kvůli přelaďování RDS. Jak jsi dával odkaz, tak tam píše, že se to dočetl na nějakém holandském fóru. Někdy jsou to i dohady. To co píšu já je informace ze service boxu. Jinak podle VIN jsi tam původně měl mít rádio RD4/MP3 ovšem bez dálkového ovládání, což je mi trochu divné. Jinak máš mít jenom dva repro, takže asi budeš muset doplnit zadní, nebo nakonfigurovat rádio jenom na přední repro. Obrať se kdyžtak osobně nebo přes SZ na Marcela, měl by mít nějaké informace. [upravil dne 22/1/12 19:32 od HonzaZ] Citovat
mazac Odesláno 22. leden 2012 Autor Odesláno 22. leden 2012 honza; dakujem za objasnenie. s tymi dohadmi mas pravdu.. pozeral som teraz na serviceboxe VIN mojho radia : VF34C9HXC9Y148339, a v casti \"Charakteristiky\" vidim \"Datum začiatku záruky 28.1.2010\". To by uz mohla byt verzia 3 resp 2+ podla toho co si pisal (ta posledna), co ma aj podporu USB, alebo sa mylim ? Citovat
buga Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 vsak hej, auto mas vyrobene 25. novembra 2009 v zavode 88, cize teoreticky to radio (software) by uz malo podporovat klasicky USB vstup Citovat
mazac Odesláno 24. leden 2012 Autor Odesláno 24. leden 2012 takze zahada so zlym ladenim vyriesena, biliboy mal pravdu (dik za diel) ta druha antena je na automaticke ladenie mimo ineho a s nou a tou \"ciernou krabickou\" (neviem co to je) to funguje. zatial k nej mam napojene len dva droty takze citit ze tam nie je riadna antena, ale uz okolo 5-7 radii chyti samo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.