Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dalsia otazka :)

Mam v mojom Social Edition radio RD4 verziu 3 - tu poslednu co prehrava aj mp3.

mam problem s tym, ze radio nevie automaticky ladit stanice a prisiel som na to, ze to je koli tomu ze nema zapojeny sedy antenny kabel.

na tomto webe som sa docital, ze RD4 az od verzie 3 - ma dual tunner, teda 2 vstupy na antenu. starsia verzia , ktoru sme skusali v peugeot servise funguje bez problemov - ta ale nema mp3 predpokladam.

teraz k tej otazke:

1/ je mozne ze urcita vybava - social - sa predavala len s jednou antenou ?? ci to tam nie je len niekde schovane, aj ked hladal som a nenasiel nic.

2/ ak tam nie je, je mozne napichnut na ten druhy konektor nejaku inu antenu, a skovat ju do palubovky napriklad ?

premyslal som nad tym, ale neviem ci som nasiel spravny konektor / redukciu na DIN.

nasiel som ze by to mohol byt \"fakra\" konektor , ale na zadnej strane radia su dva rozlicne typy (vid obrazok v prilohe)

.. alebo ine napady ?

Dakujem.

post-40029-14109621898064_thumb.jpg

Odesláno

myslim, ze by to mohlo byt kvoli tomuto .. pretoze ta druha antena ma sluzit na automaticke ladenie atd.

nema niekto pozicat ine rd4 na skusku ? :)

[Edited on 19/1/12 09:51 by mazac]

Odesláno

marcel; nemam doma nic :( katastrofa .. mozem sa zastavit ? :mad:

tamten link som si uz aj sam nasiel :) len neviem ci by to sedelo.

.. inak presne nieco take by som potreboval.

[Edited on 19/1/12 10:05 by mazac]

Odesláno

Problem s ladenim je na 100% tym ze nemas zapojenu druhu antenu... Da sa to vyriesit dorobenim druhej anteny.. Problem je ale taky ze druhe anteny byvaju v zadnom skle... Nahrada je kusok kablu ktory mozes dat pod palubovku (pripadne ho vyviest az k prednemu stlpiku)... Ale neviem ci nebudes potrebovat taku malu ciernu skrinku (neviem ako sa to vola)... do ktorej by si napojil kusok kabla... ta skrinka sa tam dva aj original a z nej su kable do zadneho skla......Ja som to mal tiez niekedy tak spravene a vsetko fungovalo....:roker:roker:roker

Odesláno

marcel; zasa ma budes zachranit ? :D dik :)

biliboy; super. kdee mozem tu skatulku zohnat ? a ako si poriesil tie nestastne konektory ? inak som premyslal ze by som kupil normalne prutovu antenu so zosilovacom a skoval do palubovky. ktovie ci ta skatulka tiez nie je zosik.

[Edited on 19/1/12 10:16 by mazac]

Odesláno

No je mozne ze je to zosik... Ja to mam komplet prichystane len problem je v tom ze mam tiez radio 2urovne na predaj a keby ho niekto chcel a mal by iba jednu antenu tak by som to predaval s tym radiom.... Konektory a skrinku som mal z rozbiteho auta...

Odesláno

vydrz s vrakacom...

skusime to bez toho, mozno to pojde...

raz naladis stanice a viac to potrebovat nebudes... jedine pri jazde krajinou aby preladoval frekvencie pocas jazdy

dojdi a dopriesime...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...