Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mam RD4 radio, ale neviem o tom ze by som mal tam zapojene 2 kabliky v radiu... i ked je pravda ze v zadnom skle mam integrovanu antenu, ale na to nic nie je napichnute, ziadny kabel... :myslim

Odesláno
buga; a mas tu verziu co cita mp3 ? ta by mala mat 2 antenne kable.

no ano, mam tu verziu co cita mp3, lebo viem ze som davno davno do toho narval CD kde boli mp3... len si nespominal ze ked sa dorabal original USB vstup ze by som tam videl 2 antenove kable, ale tak mozno, buh vi :D

Odesláno

jj, skusal som tak aj tak, nula bodov, proste ked ladi stanice rucne cize bez vyhdlavania tak naladi,

ale ked sa da scanovat tak to ide dokolecka.

skusali sme nastavit volbu 1x antena ako i volbu 2x antena, dokonca i region sme skusali menit. :myslim

skusime tu druhu antenu napojit rucne a uvidime. ak je radio ok, tak to bude fungovat.

Odesláno

veru uvidime. ak nie 55e RD4 na allegre to isti. inak marcel nasiel som kabel, 3 piny kabel z AUX2, zeby priprava pre BT? :)

buga; co ta vysiel ten origo USB modul (peugeot predpokladam) ?

Odesláno

ktore piny ?

ano idu tri draty do radia ;)

ten konektor blizsie k stredu radia/antene ? nie ten na kraji...

keby si cekol cisla na tych dratoch, pripadne cisla pinov tak mozeme preverit :)

niesom si isty, ale modul v tvojom pripade ak mas kabelaz tak pripraveny konektor na napojenie modulu (cena v PEU cca 350€)by sa mal nachadzat pri rucnej brzde... :myslim

alebo to bude vyvod na zasuvku USB (cena v PEU cca 11€)

[upravil dne 21/1/12 22:24 od Marcel00]

Odesláno

Cast B, 1,2,7. ale momentalne tam mam zapojeny vstup na jack (ktory je mimochodom tichy ako spominali ludia, dost onicom kvalita...) chcel som to dat na AUX1 - 4,10,11 ale ten nemam aktivovany v DIA zrejme.

mozes preverit :)

inak som si vsimol ze ten kable konci kusok od radia, vychadza zo zvazku (tie iste farby, 3 kable).

[Edited on 21/1/12 22:23 by mazac]

Odesláno

Záleží jakou máš úroveň rádia. Úroveň 1 má zapojen jenom jeden anténní kabel a 2 má zapojeny dva. Podle VIN by jsi měl zjistit jakou máš úroveň.

Odesláno

mazac, ale ty v aute nemas momentalne povodne radio... to radio ti tam dali v bazare kde si kupoval auto a bolo z ineho auta :(

takze sa treba riadit tym co mas momentalne bez ohladu na Tvoj VIN ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...