sandman Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Začalo se mi na 206 1.4 benzín objevovat při brždění motorem takové jakoby piskání, nebo spíš hučení. Když vyřadím, nebo vyšlápnu spojku tak to utichne. Mechanik to projížděl a má podezření na nějaké ložisko nejspíš v převodovce :myslim Nejvíc je to slyšet na 4. a 5. stupeň. Někdo nějaký nápad, popř. měl podobný problém? Auto má naběháno 180 tis. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 tipuju ložisko v diferenciálu, zkus se podívat,kolik je oleje v převodovce--jestli bylo někdy málo, tak je to ložisko (jsou tam dvě) nabeton--jestli je to hučení vůbec převodovkou:( Citovat
sandman Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 V létě mechoš měnil olej v převodovce a bylo ho tam dost, jen na vypouštěcím šroubu na magnetu byl prej nějakej kovovej \"bordel\" tak to spolu může asi souviset. No říkal na 90% že to bude něco v převodovce, ale že on do toho nedělá. Co radíš??? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 těch rad moc nebude:), měl jsem to samé na 205ce, vyměnil jsem olej v převodovce a přidal do oleje někaký prostředek pro lepší mazání (značku už nevím,byla to světle zelená kapalina v plechovém obalu, deci stálo cca 300 kč), bylo to pak o hodně lepší, ale při brzdění motorem jsem to furt slyšel...,měl jsem auto ještě dva roky a pak šlo ke známému, nakonec jsem na tom autě měnil převodovku--bylo to levnější řešení, než měnit ložiska difer., Citovat
mxmen Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 mám tu převodovku s prasklým obalem,vnitřek ok, má najeto 25tis.Kdyby jsi se s tím chtěl přeskládat nechal bych ji levně. Citovat
sandman Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 Díky za nabídku, možná ji využiju. Tedy spíš později, zatím vyčkávám co bude,ale je mi jasný že to dřív nebo později budu muset řešit. Potom bych se určitě ozval! Díky moc:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.