Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ale co otom citam moc ludi od toho dalo ruky prec,ja mam tiez nejake obavy ze to nepojde....

inak chystas sa na Bahon? 26.02 ??

[Edited on 20/1/12 00:20 by Fredino]

Do Báhoňa treba určite prísť... aspoň bude o jedného 206kára medzi nami viac a natreme to 407čkám... ;):D

Odesláno

no tak hento je vzduchovy podvozok :D ma tam vaky a v kufri kompresor ktory to dofukuje :D :D :D a je to draha sranda :) a namotovať to je ešte vačšia sranda :D teda ako na predek ani nie ale zadek jo lebo tam je torzka :) a to sa musi predelať

Odesláno

myslis ten vzduchovy? na ten kaslem,mne staci aj to co mas napr. ty ale chut do toho neni a hlavne ta odvaha...najlepsie najst nejakeho pedanta co to uz robil na 50-ich autach :D :D :D

Odesláno

no ved hovorim ked si kupiš pružiny a daš si ich vymeniť tak ja ti ten zadok spravim ak ti to nechu spraviť v servise ..... teda spravim čo budem môcť aby to šlo :D tak sito ako som robil ked som znižoval svoje auto :D vtedy som na zadku stravil takmer 12 hdoin roboty s krstnym lebo to bolo take hrdzave že to ne a ne povoliť....lavu stranu sme znižili všeho všudy za hodinku dve (s čaoms kym sme došli na pricip znižovania) a druha strana nešla povoliť :D to je na tom to najťažšie :)

Odesláno

budes teda vepredu davat jen pruziny a vzadu presadit ?

kdy se na to chystate ?

budu cekat informace jake to ma jizdni vlastnosti :cool: taky mi vrta hlavou ze by to chtelo dat k zemi

Odesláno

no tak ja to mám del len o 3,5 cm ale otho 0,5cm neni až taky rozdiel :) aa vlastnosti s rovnakými gumami to ma dosť lepšie :) je to celkovo tvrdšie takže to tolko nehupe v zakrutach a tým padom to aj lepšie drží v zakrutach :) nemožem si sťažovať :) a vyzera to takemr o 100% lip :D

a neako som nemohol najsť na nete dobru fotku zadnej napravy :D tak tu je link zandje napravy :) a tie tenke červene su torzne tyče :) tak ich oby dve z oby dvoch stran riadne nastriekaj WDčkom :) tam kde sú popchane do toho ani nevim čoho :D

alebo natry brzdovou kvapalinou starou ak máš :) mohlo by to byť lepšie :)

zadna-naprava-peugeot-206-89656.jpg

[upravil dne 23/1/12 19:19 od winco]

Odesláno

tak men sa zdal seriovy podvozek celkom mäkky :) ale tak nevim jak je starej :)

mám ho do tohto leta :) a najazdené na ňom asi tak 3000 maximalne 4000 :) ..... a čo sa týka znižene pružiny na seriove tlmiče možeš dať tak maximlane do 4cm :) pak to už ten tlumič neznesie a po par tisic km može vytiecť uplne :) tých 3,5 je na seriove tlmiče ideal :) a neni to ani moc nizko a ani vysoko a je to idealne tvrde jak na dlhu pohodlnu jazdu tak na sem tma športove vyblaznenie :)

Odesláno

jasny no.. :) ja se prave bojim toho, ze by mi po par mesicich odesli tlumice, protoze autem jezdim 100km denne.. coz jsou nejaky 3tkm za mesiic.. tak uvidime :)

Odesláno

klidne 3,5 cm na seriove tlmiče možeš dať :) ked tak kupiš športove znižene tlmiče k tým pružinam a to ti tak skoro neodjede :) 3,5 cm minus vydrží seriovy tlič bez toho aby sa mu skratila životnosť :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...