v.mira Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 sportovni tlumice prave nemuzu.. protoze jezdim denne prez takovy cesty, ze mi je toho auta lito uz takle, natoz na tvrdym podvozku Citovat
winco Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 no tak daj zniženie 3,5 cm a budeš to mať fajne no uvidiš či ti to nebude tvrde pretože niekedy to je trošku tvrde ale inak parada......na celkom slušnej ceste prvej a druhej triedy to je parada jazda a na panelovej ceste je to niekedy utrpenie isť viac ako 70 Citovat
Fredino Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 wico mam dobru spravu,nasiel som servis kde to robili uz a spravia mi aj predok aj zadok a bude ma to stat cca do 100e ale zaruka bude Citovat
winco Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 a ja se tešil že se v tom zase povrtam a trošku ponadavame ale tak no dobre teda ..... Citovat
Fredino Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 no oni maju na to nejake specialne masinky co mi kamos vravel,citujem co pisal: ne to sa robi rozpinakem na buranbe auta.to je taky hydraulicky piest a k temu su nastavce lebo tam sa musa vylisovat tie torzne tyce a pootocit a potom zas nalisovat a to urobis len tym rozpinakem hadam vedia co maju robic Citovat
winco Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 hadam ti to všetko nedoj*bu ako da sa to uložiť jednoduchšie a to tým vyražanim ako tu všetci písali a aj som robil ja .) žiadny rozťahovak ani nič len vyraziš jednu posuneš jedno koleso hore alebo dole kolko chceš a natrčeš podla toho ako ti pasuju zuby spatky a to site aj z druhou stranou :-P nič sa nerozťahuje ani nič ale tak to daj do servisu a natoč to ako to robia by mazajimalo čo to tam chcu lysovať a vylisovavať či čo to :D inak torzna tyč je lne tyč a na oboch strachach má 1000hran Citovat
Fredino Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 no uvidzime aj mne sa to nejak nepozdava stym lisovanim ale mozno myslel daoc ine....struny 35mm? Citovat
winco Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 no jo tie su idealne ja mámt aky -35mm aj zadok mám presne o 35mm dole a je to dokonale aj tvrde ale zase nie moc na normálnejazdy a na neuopravene cesty a ten zadok aspoň mne vyzera že je nižšie ako predok ale to je len efekt pretože predny blatnik má väčší vykroj ako zadny tak zadne kola su pak trošku viac schované ale podla spodku auta (podbeh v predu a v zadu) je predok stale nižšie o niečo ako zadok Citovat
Fredino Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 no mne elektrony vpredu trcia,a vzadu su akurat tie pruziny na moj typ akosi nemozem najst jedine 40mm [Edited on 28/1/12 15:17 by Fredino] Citovat
winco Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 no tak dej 40mm to bude ešte lepší čo sa týka jazdných vlastnosi a aj vyzorovo :-) ......... ja bych to bral určite Citovat
Fredino Odesláno 4. únor 2012 Autor Odesláno 4. únor 2012 no to je pekne winco ze to bude vyzerat paradne ale co predne tlmice? nebudu mat taku vydrz:myslim PS: Ludia v stredu idem zapisovat gumy 195/45 R16 v pripade otazok ako som to dokazal sa mi ozvite viem o cloveku co ma to kompetencie aj ked byvate dakde na vyhodze salenom Citovat
winco Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 vydržia je to ešte celkom v pohode na tie predne tlmiče len zadek nech ti znižia o 3,5 cm 4 by bolo trošku moc tak to si asi behnem pak k tebe nehať zapisať rozmedy do techničaku musim mať TUV od kolies alebo to ide len tak kedy kolvek aj dopredu??? a kolik to stoji?? diky Citovat
Fredino Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 dneska uspesne zapisane kolesa 195/45 R16 a idem to davat dole o tych 35mm nasiel som pruziny ale este zistujem co je to za znacku.... Citovat
winco Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 a ja že už to máš dole sa nemožem dočkať tych fotiel alebo aspoň obkecu ako tito skutočne znižovali, bo ten obkec pred tym je podla mňa kravina Citovat
Fredino Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 tak som doznizoval,dneska rano jelen jako prase,tak som urobil uhybaci manever ale kedze snezilo tak sa to krasne smykalo a oprelo ma do zvodidiel [Edited on 15/2/12 12:27 by Fredino] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.