Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak daj zniženie 3,5 cm a budeš to mať fajne :) no uvidiš či ti to nebude tvrde :) pretože niekedy to je trošku tvrde :) ale inak parada......na celkom slušnej ceste prvej a druhej triedy to je parada jazda a na panelovej ceste je to niekedy utrpenie isť viac ako 70 :D

Odesláno

no oni maju na to nejake specialne masinky co mi kamos vravel,citujem co pisal:

ne to sa robi rozpinakem na buranbe auta.to je taky hydraulicky piest a k temu su nastavce lebo tam sa musa vylisovat tie torzne tyce a pootocit a potom zas nalisovat a to urobis len tym rozpinakem

hadam vedia co maju robic :)

Odesláno

hadam ti to všetko nedoj*bu :D ako da sa to uložiť jednoduchšie a to tým vyražanim ako tu všetci písali a aj som robil ja .) žiadny rozťahovak ani nič :) len vyraziš jednu posuneš jedno koleso hore alebo dole kolko chceš a natrčeš podla toho ako ti pasuju zuby spatky :) a to site aj z druhou stranou :-P nič sa nerozťahuje ani nič :) ale tak to daj do servisu a natoč to ako to robia by mazajimalo čo to tam chcu lysovať a vylisovavať či čo to :D :D :D

inak torzna tyč je lne tyč a na oboch strachach má 1000hran :)

Odesláno

no jo tie su idealne :) ja mámt aky -35mm aj zadok mám presne o 35mm dole a je to dokonale aj tvrde ale zase nie moc na normálnejazdy a na neuopravene cesty :)

a ten zadok aspoň mne vyzera že je nižšie ako predok ale to je len efekt pretože predny blatnik má väčší vykroj ako zadny tak zadne kola su pak trošku viac schované ale podla spodku auta (podbeh v predu a v zadu) je predok stale nižšie o niečo ako zadok :)

Odesláno

no to je pekne winco ze to bude vyzerat paradne ale co predne tlmice? nebudu mat taku vydrz:myslim

PS: Ludia v stredu idem zapisovat gumy 195/45 R16 v pripade otazok ako som to dokazal sa mi ozvite viem o cloveku co ma to kompetencie aj ked byvate dakde na vyhodze salenom :P

Odesláno

vydržia je to ešte celkom v pohode na tie predne tlmiče :) len zadek nech ti znižia o 3,5 cm 4 by bolo trošku moc

tak to si asi behnem pak k tebe nehať zapisať rozmedy do techničaku :) musim mať TUV od kolies alebo to ide len tak kedy kolvek aj dopredu??? a kolik to stoji?? diky

Odesláno

a ja že už to máš dole :D sa nemožem dočkať tych fotiel alebo aspoň obkecu ako tito skutočne znižovali, bo ten obkec pred tym je podla mňa kravina :D

Odesláno

tak som doznizoval,dneska rano jelen jako prase,tak som urobil uhybaci manever ale kedze snezilo tak sa to krasne smykalo a oprelo ma do zvodidiel

[Edited on 15/2/12 12:27 by Fredino]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...