durino666 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Prosim vás ako zistim ci mám palivový filter ? 307 . 1.6 16V 2001 VF33CNFUB82048856 Citovat
durino666 Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 a ako to je možne ze nieje ? ten bordel ide do motora ? Citovat
petan307SW Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Kdyz to tady tak ctu,tak premyslim jestli nemit palivovy filtr je znamkou technickeho pokroku a nebo naopak snizeni ceny auta pri prodeji,tedy uspora penez.To se nedavaly jenom do benzinovych,nebo i do naftovych?Jedine vyhody ktere me napadaji je,ze se nemusim zatezovat jeho vymenou a taky ze je mensi riziko,ze mi v zime zamrzne nafta ve filtru.Nevyhody si nedokazu predstavit.Potvrdte mi to prosim nekdo a nebo me vyvedte z omylu.Diky:myslim Citovat
307rg Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 ale to sa týka iba benzínov, nestretol som sa zatiaľ s nafťakom bez palivového filtra... medzi benzínovým a dieslovým agregátom sú priepastne rozdiely hlavne čo sa týka údržby... dať si do popisu aspoň typ agregátu tiež nie je na škodu;) Citovat
307rg Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 ne, filtr (sítko) je v nádrži presnejšie to sitko je štandartnou súčasťou palivového čerpadla v nádrži a určite to nie je šťastné riešenie keď francúz uveril, že u nás sa tankuje iba kvalitný benzín, a to už nehovorím o tom, že vždy je možnosť aby sa tam dostal aj iný bordel Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 ono není problém si ten filtr origo namontovat--stačí koupit v pežotu dvě hadičky a paliv. filtr...,co jsem četl,tyto filtry se dávají do zemí,kde úroveň čistění paliva u prodejců není na úrovni zemí EU jinak každý naftový motor paliv. filtr má--u nafty je požadováno čistění na úplně jiné úrovni než u benzínu... Citovat
307rg Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Kedysi dávnešie som sa kôli tomu prehraboval v servisboxe (keď som ešte mal prístup:grr) a pokiaľ sa nemýlim tak verzie s filtrom nemali to isté palivové čerpadlo ako bežné verzie bez filtra. Keďže som sa obával či doplnenie priebežného filtra s pôvodným čerpadlom nebude mať nejaké vedľajšie účinky tak som sa na to vy....(ale netvrdím, že to nemôže fungovať bez problémov aj s pôvodným čerpadlom). Keby som však musel meniť čerpadlo určite by som objednal verziu pre dodatočné filtrovanie a spolu s hadičkami pridal aj ten filter pre pokoj duše:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.