Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jediný problém při vysokých rychlostech mám s tím, že ostřikovače nestříkají ale to je neřešitelný problém a beru to tam, že na dálnici to prostě nepoužívám :D

Odesláno

Co sa tyka trysiek. Trysky vymenia v zaruke ale nastavia to tak ze pri 40ke to bude striekat ponad auto tak to si radsel mozes nehat tak ako to je. A stierace vymen za nejake co maju grafitovu zlozku. Ja som take kupil a stieraju perfektne. Nazov neviem ale su nemecke paradne :-) ak budes chciet tak nazov dopisem.

Odesláno
Dvoutryskové stříkají, ale musí být nastaveny trochu výše.

Honza a ako sa daju nastavit vyssie? Ja ich tam mam nejako nafix.. :myslim Teda ak sa rozpravame o tych rozprasovacoch. Tie co sa nastavuju ihlou nechcem ani vidiet..

[Edited on 28/5/13 09:43 by peterslang]

Odesláno
Co sa tyka trysiek. Trysky vymenia v zaruke ale nastavia to tak ze pri 40ke to bude striekat ponad auto tak to si radsel mozes nehat tak ako to je. A stierace vymen za nejake co maju grafitovu zlozku. Ja som take kupil a stieraju perfektne. Nazov neviem ale su nemecke paradne :-) ak budes chciet tak nazov dopisem.

Prosim o tuto informaci a takdy kde si je sehnal. Diky:super

Odesláno

Co sa tyka tych strieracov, uz roky pouzivam BOSCH TWIN. Idu hladko, nikdy nevrzgaju, prefektne stieraju. Posledne som kupoval tak pred dvoma rokmi este na stare auto, a vtedy prvy krat v zivote mi robili take jemne pasiky.. Ale viac ludi sa na to stazovalo, tipujem, ze mali tupe noze, ked ich rezali. Snad je to uz vyriesene. Napriek tomu strierali vynikajuco.

http://de.bosch-automotive.com/parts/parts_and_accessories/service_parts_1/wipers_1/aerotwin_flat_wiper_blades/aerotwin_original_range_1/aerotwin_original_range

Tieto co su na P508 nie su nic specialne, tiez mi lezu na nervy a planujem ich vymenit, ale pockam kym bude mat auto aspon dva roky ;) nech nevyhadzujem nove..

Odesláno

peterslang, nastavují se pouze s dvěma tryskami. Rozprašovací nastavit nejdou. Rozprašovací jsem měl, ale stříkaly do půlky skla. Na záruku mi je vyměnili za s dvěma tryskami. Samozřejmě je blbě nastavili. Tak jsem si sehnal návod jak mají být nastaveny a asi hoďku jsem si s tím hrál než se mi podařilo je nastavit. Samozřejmě při stání a malé rychlosti stříkají ty krajní až na střechu, ale střední zvládnou sklo ostříknout. Při vysokých rychlostech to ostříkne sklo obstojně. Není to sice žádný zázrak, ale proti rozprašovacím je to mnohem lepší.

Odesláno

aha dik za info, to je inak fakt, tie rozprasovace to v pohybe nezvladaju.. mozno by mali dat silnejsi motorcek ako menit trysky. Na VW su rozprasovace, ktore sa daju aj nastavit.. skoda ze tu to nejde.. v kazdom pripade dakujem za info :papa

[Edited on 28/5/13 10:30 by peterslang]

Odesláno

Tieto co su na P508 nie su nic specialne, tiez mi lezu na nervy a planujem ich vymenit, ale pockam kym bude mat auto aspon dva roky ;) nech nevyhadzujem nove..

Ved na 508 su Bosch Aero ci nie? Aj mne pri vyssich rychlostiach odskakuju od skla a vydavaju hrozny zvuk... Pomoze vymena za Bosch Aero? Vdaka za odpoved.

Odesláno

PeugeotHDi: tak to ma teda podrž :o nedalo mi to, zbehol som do garáže, dal dole stierač a idem si oči vyočiť :mrk fakt je tam vyrazené logo BOSH. Takže potvrdzujem originál stierače sú Boschky.

Ale predpokladám, že sú to len nejaké obyčajné stierače, a nie TWINy. Pretože TWINY podľa mojích skúseností strierajú úplne inak. Navyše majú logo na viditeľnom mieste a stieracia gumička je dvojfarebná. Tu logo chýba a gumička má jednu farbu. AERO, pokiaľ sa nemýlim, je označenie, že je to jedna lišta.

Mrkni na link, čo som dal vyššie. Akože tie Twiny dávam na autá od kedy o nich viem, teda takých dobrých 15 rokov a nič iné som odvtedy neskúšal. Nebol dôvod, išiel som vždy na istotu ;-) Čo sa týka toho odskakovania, to som nikdy neriešil, takže nemám takú skúsenosť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...