Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja sa pochvalim.Dufam ze nie predcasne auto zase ok teda udajne zajtra si ho idem vyzdvihnut zo servisu.po \"ochote\" povazskobystrickeho servisu som sa rozhodol ze to dam urobit tu.Drzte palce dufam ze to bude opat ok :)

Odesláno

Ked som isiel na 3-4-5-6ke napr 100 km/h a pridal som plyn alebo na tempomate som dal na 130 tak otacky vyskocily o 400-500 a zase spadly dole.A tak isto aj motor zvrcal.Ale zevraj uz to urobily lebo som si myslel ze to bude presmykujuca spojka.ale asi nebola.uvidime ked urobim skusobnu jazdu :)

Odesláno

Bol som na výmene ostrekovačov. Predošle rozprašovacie sa mi síce viac páčili ale tieto snáď budú efektívnejšie. Vonku je sucho takže neviem preveriť ako zmývaju bordel z okna.

Inak bola aj zvolávačka na nejakú riadiacu jednotku na vnútornú kabínu. Jednotka by mala mať na svedomí nejaké predštartovacie operácie a nastavenia kabíny. U mňa sa žiadna závada nezistila..

Odesláno

Tak som bol pre to.Vymene budiky a prehraty sofver a vsetko ide ako ma.Ako bonus zistili ze drziak napojov nefunguje spravne tak mi ho vymenili a auto vylestene aj z vonku aj z vnutra.V porovnani so servisom u nas 100 a jedno. :D spokojnost :)

Odesláno

Janou: Tu vo Svajciarsku.V meste Chur.

mark 001: Vraj nefungoval spravne ze isiel tazko a nespravne.A vsetko islo z garancie. :)

Ty ako zilincan ako si spokojny

s peugeotom v ZA ? Lebo uvazujem ze zacnem chodit tam lebo u nas v PB som totalne nespokojny . Ked tam dojdem tak sa tvaria ako keby som ich prisiel zase otravovat z niecim.

[Edited on 15/2/13 19:48 by Toudy5587]

Odesláno

Uz som opravil ten post aby to bolo spravne.lebo som to pisal cez mobil a nejako mi to blblo.Asi zacnem tam chodit lebo mi to fakt leze na nervy. v servise je kamos ale ten neurobi nic ale tan typek na prijme zakazok.Stary arogantak. :)

Odesláno
Nové ostrekovače sa dajú nastaviť špendlíkom alebo ihlou.

Mas pravdu daju sa nastavit a maju aj v servise predpis (nakres kam maju striekat ked auto stoji), ale ak chces aby pri 110km/h striekali vyssie tak pri stati ti budu striekat nad okno, alebo bude im zavadzat ramienko stieraca...:(

Odesláno

to Toudy5587 : Toudy, jak jsi popisoval tu zvlastnost ohledne otacek, tak jsem si toho taky vsiml, mam manual a nekdy pri vyssim prevodovem stupni pri prudcim pridani plynu se na chvili ty otacky zvysi. Neni mozne to prisuzobat tomu \"ouvrbustu\", ktery na chvili ty otacky zvysi?

Odesláno
Nové ostrekovače sa dajú nastaviť špendlíkom alebo ihlou.

Mas pravdu daju sa nastavit a maju aj v servise predpis (nakres kam maju striekat ked auto stoji), ale ak chces aby pri 110km/h striekali vyssie tak pri stati ti budu striekat nad okno, alebo bude im zavadzat ramienko stieraca...:(

Tak jsem měl dneska možnost vyzkoušet nové ostřikovače na dálnici a nic moc teda. Lepší než ty původní, ale musím se smířit s tím, že ostřikovače jsou na 508 prostě nepodařené... není to kritické ale je to naprosto zbytečná vada na kráse .. :) Se slzou v oku vzpomínám na nové rozprachy, co jsem měl na 407 ...

Odesláno
to Toudy5587 : Toudy, jak jsi popisoval tu zvlastnost ohledne otacek, tak jsem si toho taky vsiml, mam manual a nekdy pri vyssim prevodovem stupni pri prudcim pridani plynu se na chvili ty otacky zvysi. Neni mozne to prisuzobat tomu \"ouvrbustu\", ktery na chvili ty otacky zvysi?

Zacina vam klzat spojka chlapci, u 2.O Hdi bezna vec. Uz o tom peknych par rokov vedia a neriesia to, nejako ju posilnit.

Odesláno
Janou: Tu vo Svajciarsku.V meste Chur.

mark 001: Vraj nefungoval spravne ze isiel tazko a nespravne.A vsetko islo z garancie. :)

Ty ako zilincan ako si spokojny

s peugeotom v ZA ? Lebo uvazujem ze zacnem chodit tam lebo u nas v PB som totalne nespokojny . Ked tam dojdem tak sa tvaria ako keby som ich prisiel zase otravovat z niecim.

Ono je dost dolezite kde si kupil (u ktoreho dealera) svoje mot.vozidlo. Je take nepisane pravidlo, ak si napr. kupis vozidlo u predajcu v KE tak je predpoklad, ze budes chodit k tomu predajcovi aj na servis..mali by sa k tebe spravat ako k ctenemu zakaznikovi, ak to tak nie je tak sa treba stazovat u importera v Ba (ak chces poslem ti kontakt na reklamacne), ale samozrejme mozes ist a su ti povinny vykonat opravu v ramci zaruky hocikde na Slovensku prip. v Europe... ale potom sa spravaju ako sa spravaju... je to bohuzial tak a velmi smutne... Inak mozem doporucit servis NmNV, mas to moc daleko? Bol som tam raz na garancke a dobry pristup, cena..atd.

[Edited on 21.2.2013 08:18 by PeugeotHDi]

Odesláno

Klzat spojka u tak noveho auta? Ved mam len 26t km. Myslel som si ze to bude spojka ale v servise mi povedali ze to bolo nieco softverove. Hned ked mi to spravilo tak som si spomenul na smykajucu spojku na starej mazde...este sa tam stavim tak sa skusim na to spytat. Kolko by asi bola cena novej spojkovej sady keby to neuznaju ako garancku? Dik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...