stefano Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 To znamená, že na bočných máš najtmavší stupeň a v zadu o jeden stupeň menej? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 To Tibor100: no ja mam roletky a ked otvorim okno, tak zostava roleta vytiahnuta (je zahacknuta v hornom rame dveri)...neviem ake tebe ponukli domontovat, ja to mam tak z vyroby. Da sa mi samozrejme vetrat, tak ze otvorim okno a roletka zostane zatiahnuta (slnko nesvieti priamo na deti) ale zase mam klimu, tak to tak nepouzivam...a ak potrebujem vyvetrat auto (ak je dlho na slnku) tak radsej otvorim na jednej a druhej strane aspon jedny dvere... To Stefano: hej, je o stupen priehladnejsia folia na zadnom skle (tiez som mal strach ze to bude vidiet - ten rozdiel) ale naozaj nie je, pretoze je tam dost hruby C stlpik... Citovat
Tibor100 Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Ok. Ja som si ich nedal namontovať priamo. Nejako som zabudol a tak to musím riešiť teraz. A origo Peugeot sú zbytočne drahé, tak preto zháňam nejakú stránku, odkiaľ objednať lacnejšie. PS: Tiež mám klímu. Citovat
Toudy5587 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Zdravim Pani. Mam otazku. Ked niekoho veziete na zadnych sadackach a nie je priputany piipa vam to v aute alebo len ked sa za jazdy odpasa?Lebo mam pocit ze to piipalo predtym a teraz uz nie.Dakujem Citovat
Toudy5587 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Mne to pípa len ked sa niekto priputa a potom sa odopne ale pred tym to tusim pípalo aj ked si len sadol a rozbehol som to.tak neviem Citovat
Danilo Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Aha,to jsem ještě nezkoušel - zapnout před jízdou a vypnout za jízdy . Jezdím většinou sám ,nebo ve dvou tak není to ani kdy zkusit . Jinak už volali,že mají pro mě nové ostřikovače . Tak jsem zvědavý,jak se to zlepší . Citovat
Toudy5587 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Tak to som zvedavy tiez sa na to musim spytat lebo to je bieda pri 130ke to strieka na spodnych 10 cm Citovat
skuci Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 zadní nepípali a ani nepípaj, i když na nich někdo sedí. Jakmile se však připoutá a za jízdy odpoutá tak hned to začne pípat. Citovat
pkr Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Vzadu pípaj až po odpoutání za jízdy. Je to kvůli dětem. Citovat
Tibor100 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú. Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo. Citovat
Toudy5587 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tibor100 vidim ze dalsia 508 v PB skus ist vecer tak 20km/h a budes to krasne vidiet. Citovat
Tibor100 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Dík. Skúsim. Len na tej insignii je to pekne vidieť aj pri vyššej rýchlosti. Ty si tiež z PB? Citovat
skuci Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 ve městě je dobrý, když si dáš dálkový tak je to dobře vidět... jinak možná to nemáš zaškrtnuto v palubním počítači. Taťka si ji teďko kupoval taky a neměl to tam... Citovat
Tibor100 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tak to skúsim pri tej nižšej rýchlosti a ak nie, tak pojdem do servisu dať to pozrieť, lebo aj tak tam pojdem riešiť to zatekanie do kufra a aj ostrekovače! Citovat
PeugeotHDi Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Neviem ako na mieste, ale uz pri pomalej jazde (5-10km/h) sa natacaju xenony...vyskusane... Citovat
Danilo Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tak to som zvedavy tiez sa na to musim spytat lebo to je bieda pri 130ke to strieka na spodnych 10 cm Tak trysky vyměněny. Ostřikují teď suprově , jako u 407. Až skoro nahoru na sklo . Dají se štelovat oproti původním . Spokojenost . Ještě mi přehráli jednotku BSI , protože se párkrát restartovaly hodiny a datum . Ještě jsem nejel daleko , ale zdá se mi ,že automat řadí ještě citlivěji než předtím . Myslel jsem,že se přehraje zároveň i soft v navi , ale je to zřejmě oddělené . Pořád mám 2.07 a mám strach si to sám přehrát na verzi 2.2. [upravil dne 16/7/12 13:20 od Danilo] Citovat
pkr Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú. Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo. U 508 se natáčejí jen při jízdě a je to natolik viditelný, že to nejde přehlídnout. Podle mě to nemáš aktivovaný v menu pal. počítače. Nastavuje se to na displeji mezi budíkama. Jde tam nastavit natáčení xenonů a přisvícení mlhovek do zatáčky. To nastavíš i bez servisu. Citovat
pkr Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 to Danilo: můžeš prosím napsat objednací číslo těch trysek, ať se nemusím se servisem sáhodlouze dohadovat. Díky:papa Citovat
Danilo Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Na servisním protokolu je uvedeno číslo materiálu : 9804374680 . Nevím jestli je to ono ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.