Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To Tibor100: no ja mam roletky a ked otvorim okno, tak zostava roleta vytiahnuta (je zahacknuta v hornom rame dveri)...neviem ake tebe ponukli domontovat, ja to mam tak z vyroby. Da sa mi samozrejme vetrat, tak ze otvorim okno a roletka zostane zatiahnuta (slnko nesvieti priamo na deti) ale zase mam klimu, tak to tak nepouzivam...a ak potrebujem vyvetrat auto (ak je dlho na slnku) tak radsej otvorim na jednej a druhej strane aspon jedny dvere...;)

To Stefano: hej, je o stupen priehladnejsia folia na zadnom skle (tiez som mal strach ze to bude vidiet - ten rozdiel) ale naozaj nie je, pretoze je tam dost hruby C stlpik...

Odesláno

Ok. Ja som si ich nedal namontovať priamo. Nejako som zabudol a tak to musím riešiť teraz. A origo Peugeot sú zbytočne drahé, tak preto zháňam nejakú stránku, odkiaľ objednať lacnejšie.

PS: Tiež mám klímu. :aut

Odesláno

Zdravim Pani. Mam otazku. Ked niekoho veziete na zadnych sadackach a nie je priputany piipa vam to v aute alebo len ked sa za jazdy odpasa?Lebo mam pocit ze to piipalo predtym a teraz uz nie.Dakujem

Odesláno

Aha,to jsem ještě nezkoušel - zapnout před jízdou a vypnout za jízdy . Jezdím většinou sám ,nebo ve dvou tak není to ani kdy zkusit .

Jinak už volali,že mají pro mě nové ostřikovače . Tak jsem zvědavý,jak se to zlepší .

Odesláno

Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú.:o Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo. :(

Odesláno

ve městě je dobrý, když si dáš dálkový tak je to dobře vidět... jinak možná to nemáš zaškrtnuto v palubním počítači. Taťka si ji teďko kupoval taky a neměl to tam...

Odesláno

Tak to skúsim pri tej nižšej rýchlosti a ak nie, tak pojdem do servisu dať to pozrieť, lebo aj tak tam pojdem riešiť to zatekanie do kufra a aj ostrekovače!

Odesláno
Tak to som zvedavy tiez sa na to musim spytat lebo to je bieda pri 130ke to strieka na spodnych 10 cm :)

Tak trysky vyměněny. Ostřikují teď suprově , jako u 407. Až skoro nahoru na sklo . Dají se štelovat oproti původním . Spokojenost :super .

Ještě mi přehráli jednotku BSI , protože se párkrát restartovaly hodiny a datum . Ještě jsem nejel daleko , ale zdá se mi ,že automat řadí ještě citlivěji než předtím . Myslel jsem,že se přehraje zároveň i soft v navi , ale je to zřejmě oddělené . Pořád mám 2.07 a mám strach si to sám přehrát na verzi 2.2.

[upravil dne 16/7/12 13:20 od Danilo]

Odesláno
Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú.:o Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo. :(

U 508 se natáčejí jen při jízdě a je to natolik viditelný, že to nejde přehlídnout. Podle mě to nemáš aktivovaný v menu pal. počítače.

Nastavuje se to na displeji mezi budíkama. Jde tam nastavit natáčení xenonů a přisvícení mlhovek do zatáčky. To nastavíš i bez servisu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...