Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten bílý působí více elegantně a i lépe bych řekl ale vzhledem i k červeno-oranžovým ručičkám apod. působí oranžová celistvě ;-) a celkový dojem je lepší... alespoň teda pro mě... ale jak psal kolega... zvyk je železná košile ;-)

Odesláno

ohledne tech km, mam tam taky po 20t, mam optiway, ale pry byla nejaka zmena ze strany peugeota a meni se to na 30t.

dnes jsem mel do servisu, bohuzel kvuli nemoci odlozeno a tuto info o zmene mam jen po telefonu. kdyby nekdo vedel vice, uvitam. prijde mi to divne, kdyz je neco zaplaceno a domluveno, tak to v prubehu zmenit.

Odesláno

Já mám taky Optiway servis a když jsem se na to ptal,tak začali mlžit,že se to netýká mého auta,že mám nastavený interval 30tis(díval se do PC).Při tom v autě mám na 20tis. Už se to tady jednou řešilo . Jsem zvědav,do tří týdnů půjdu taky na servis.Jestli to nepůjde přes Optiway,tak jim tam auto nenechám a olej si vyměním sám. Když mi to nabízeli,říkali,že mám veškerý servis na tři roky nebo 100 000km zdarma !!! Zase tam je zřejmě nějaká kulišárna,jak z nás dostat další peníze.

[upravil dne 23/4/12 17:37 od Danilo]

Odesláno

Tak mám smlouvu před sebou a v podmínkách na druhé straně v článku 4.1 se krom jiného malým písmem píše ,, servisní operace uvedené v sešitu údržby pro normální používání(30tis.) s VÝJIMKOU serv.operací ve ztížených podmínkách(20tis.).:o . Jaký je v tom rozdíl ?Je to prostě opotřebené a basta!To znamená , že kdo jezdí ve ztížených podmínkách má smůlu a smlouvu má skoro k ničemu? Tak že máme nárok po 30tis. Dobře to na nás ušili.Kdo nečte podmínky - malým nečitelným písmem napsané - má smůlu.Jako já. Ale co se stane , když jim řeknu , že chci zkontrolovat viskozitu oleje , abych si byl jistý,že dobře maže? Že jezdím krátké tratě a to znamená,že je zřejmě opotřebený,tudíž je to opotřebená náplň ,která se musí vyměnit a na opotřebované díly a náplně se smlouva snad vztahuje. Pochybuji,že vzorek pošlou na rozbor.Teď nemyslím celou serv.kontrolu. Jen olej .Mino jiné by měli jednou za rok měnit min.stěrače a kabinový pylový filtr dle Peugeot CZ. No těším se na návštěvu servisu co mi řeknou a podle toho se zařídím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...