stefano Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Asi montujú to, čo majú momentálne na sklade. Citovat
Danilo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 U výbavy Allure jdou tyto kombinace přepínat . V Active a Access to myslím není . Citovat
Toudy5587 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ako tu uz pisali je to vec zvyku ale mne sa viacej ten oranzovy ako tento biely Citovat
skuci Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 ten bílý působí více elegantně a i lépe bych řekl ale vzhledem i k červeno-oranžovým ručičkám apod. působí oranžová celistvě ;-) a celkový dojem je lepší... alespoň teda pro mě... ale jak psal kolega... zvyk je železná košile ;-) Citovat
Toudy5587 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Skuci tak musime si hajit to co mame v autach :D Citovat
Danilo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Skuci tak musime si hajit to co mame v autach :D :super jo,jo :super , taky jsem moc spokojený s navi Citovat
pkr Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ze 407 jsem zvyklej na oranžový, takže mi to v 508 taky vyhovuje. Citovat
mark001 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Chlapy potreboval by som jedno info, na kolko km mate nastavene servisne intervaly na HDI motoroch ? Vopred dakujem ;-) Citovat
skuci Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 takhle to pak vypadá když člověk čeká na auto... si ho rovnou vzít... nečeká někdo na tenhle model :-) Citovat
Danilo Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Že by tam bylo i Pipinkovo ? Nebo už jezdí svým? Citovat
zedik Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 vidite to, na te fotce 2.nahore zleva je ta nova 4x4 Citovat
zedik Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 ohledne tech km, mam tam taky po 20t, mam optiway, ale pry byla nejaka zmena ze strany peugeota a meni se to na 30t. dnes jsem mel do servisu, bohuzel kvuli nemoci odlozeno a tuto info o zmene mam jen po telefonu. kdyby nekdo vedel vice, uvitam. prijde mi to divne, kdyz je neco zaplaceno a domluveno, tak to v prubehu zmenit. Citovat
Danilo Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Já mám taky Optiway servis a když jsem se na to ptal,tak začali mlžit,že se to netýká mého auta,že mám nastavený interval 30tis(díval se do PC).Při tom v autě mám na 20tis. Už se to tady jednou řešilo . Jsem zvědav,do tří týdnů půjdu taky na servis.Jestli to nepůjde přes Optiway,tak jim tam auto nenechám a olej si vyměním sám. Když mi to nabízeli,říkali,že mám veškerý servis na tři roky nebo 100 000km zdarma !!! Zase tam je zřejmě nějaká kulišárna,jak z nás dostat další peníze. [upravil dne 23/4/12 17:37 od Danilo] Citovat
Danilo Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Tak mám smlouvu před sebou a v podmínkách na druhé straně v článku 4.1 se krom jiného malým písmem píše ,, servisní operace uvedené v sešitu údržby pro normální používání(30tis.) s VÝJIMKOU serv.operací ve ztížených podmínkách(20tis.). . Jaký je v tom rozdíl ?Je to prostě opotřebené a basta!To znamená , že kdo jezdí ve ztížených podmínkách má smůlu a smlouvu má skoro k ničemu? Tak že máme nárok po 30tis. Dobře to na nás ušili.Kdo nečte podmínky - malým nečitelným písmem napsané - má smůlu.Jako já. Ale co se stane , když jim řeknu , že chci zkontrolovat viskozitu oleje , abych si byl jistý,že dobře maže? Že jezdím krátké tratě a to znamená,že je zřejmě opotřebený,tudíž je to opotřebená náplň ,která se musí vyměnit a na opotřebované díly a náplně se smlouva snad vztahuje. Pochybuji,že vzorek pošlou na rozbor.Teď nemyslím celou serv.kontrolu. Jen olej .Mino jiné by měli jednou za rok měnit min.stěrače a kabinový pylový filtr dle Peugeot CZ. No těším se na návštěvu servisu co mi řeknou a podle toho se zařídím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.