Laďa Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Že se Ti chce reagovat na někoho, kdo si neumí přečíst inzerát pořádně. Citovat
skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 no slááááva... už bylo na čase si toto téma přesunout jinam... jinak by možná bylo dobrý, aby autoři příspěvků smazali příspěvky, ať tady v tom není bordel :-) Citovat
Toudy5587 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 tak uz ked sa zmenila ta tema...mate nejaku zabezbecovacku vo svojej 508me?Ja uvazujem nad Zederom.mate niekto nieco podobne?Alebo co mate v aute vy? Citovat
skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 já tam mám klasickej zámek řadící páky ;-) Citovat
Toudy5587 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 a to mas domontovane alebo to tam mas od vyroby? Citovat
skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 auto bylo bez něj a když sem si ho přebíral tak už tam byl, respektive po přijetí na autosalon ho tam hoši namontovali a je tam tušim že Construct Citovat
zedik Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 skuci nebo nekdo dalsi, nemate predstavu kolik ten construct ci obdobna zalezitost stoji do 508? dik. Citovat
robozv Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 tak uz ked sa zmenila ta tema...mate nejaku zabezbecovacku vo svojej 508me?Ja uvazujem nad Zederom.mate niekto nieco podobne?Alebo co mate v aute vy? ZEDER mam ja na 308ke len tu je detail ako to trci spod volantu a viem ze to takto trci aj na 207 a myslim ze aj na 5008. Inak mi to nejak nevadi pri nastupovani lebo mam 188cm a sedadlo mam dostatocne daleko od volantu. Citovat
Toudy5587 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 to si robis prdel...sak to je strach.ak to ma takto trcat tak to tam nechcem ja ze to bude pekne schovane zarovno plastov mozno tak 1cm to bude tracat ale nie hentak kamaratovi na tourane to trci max 1cm. a myslite ze to pojde nahodit aj do 508? ked ma ovladanie na volante?ze nepoutrhaju nejake plasty a nebude to potom cele nejako vrzgat abo tak.alebo ze tam nieco nedoseru.to by som bol nerad Citovat
pkr Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 skuci nebo nekdo dalsi, nemate predstavu kolik ten construct ci obdobna zalezitost stoji do 508? dik. Na 407 jsem v Peugeotu platil kolem osmi tisíc. Tady to bude myslím podobný. Já to měl jako bonus v ceně auta. Citovat
Toudy5587 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Chalani vedeli by ste odfotit detail rezervy na vasej 508ke pripadne dat este popis co tam vsetko mate?Mne sa zda ze tam nieco chybalo s povinnej vybavy pri zdvihaku v rezerve ked sme to boli pozerat no nenapadlo ma, sa ho to spytat.Boli tam urobene este dalsie priehradky v tom polystyrene ale boli prazdne tak neviem ci to tak ma byt alebo tam fakt nieco chybalo.Pripadne ta gumova vanicka v kufri ci je od vyroby resp sa dokupuje?(viem ze sa da kupit ale ako bonus by nebola zla) [Edited on 10/4/12 03:02 by Toudy5587] Citovat
Danilo Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Taky jsem tam neměl nic kromě rezervy,zvedáku a klíče na kola.Po upozornění mi dodali povinnou výbavu zdarma při předání auta přímo originál v obalu Peugeot. Na Slovensku by měla být tato výbava: http://povinna-vybava.sk/component/content/article/1-latest-news/49-povinna-vybava-motoroveho-vozidla.html U nás nemusí být lano a hasičák,ale raději je vozím. Ještě tam mám rukavice (výměna pneu) a toaletní papír . Jinak nic . Gumovou vaničku nemám. [upravil dne 10/4/12 07:51 od Danilo] Citovat
skuci Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Jak píše Danilo... já tam měl plnohodnotnou rezervu a v tom vnitřku nastrkaný klíč na kola, zvedák a hák na odtažení... jinak povinnou výbavu jsem dostal automaticky ale štvalo mě, jak mi to furt lítá po kufru, tak jsem to vyndal z té tašky a nandal do vnitřku rezervy a krásně se to tam vešlo. Lano jsem tam ale taky neměl a to jsem si dokupoval extra dle svých potřeb a zkušeností. to zedik: koukal jsem do faktury a včetně montáže stál Construct 6.000Kč Citovat
Toudy5587 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Aha Dik.Takze tam bude asi vsechno musim dojednat este tu vybavu nejaku nejaky trojuholnik atd povinna vybava viem aka ma byt ja len ze ci tam nieco nyvybrali a nedali do ineho auta Citovat
skuci Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 mno já tam měl trojúhelník, te sem rovnou přidělal na spodek víka kufru u sedanu a vše ostatní, respektive lékárničku, která byla jen v takovém prapodivném pytlíku a žárovky jsem dal k rezervě Citovat
pkr Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Já měl povinnou výbavu v tašce Peugeot, bez lana, ale mám na ní suchej zip, takže v kufru nelítá. Drží pěkně na koberci. V rezervě jsem měl hever, klíč na kola, oko na tažení a plastovou \"pinzetu\" na sundání krytek šroubů. Jo a ještě krabičku se sadou žárovek a pojistek. Citovat
skuci Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 tu žlutou pinzetu mám taky... ;-) akorát sem si nebyl jistej na co to je... dle návodu jsem si nebyl moc jistej, kudy se dostat k pojistkám ale budu na to muset mrknout než mi nějaká praskne... Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 dotaz k těm, co nemají navigaci... jak máte řešený displey u rádia... máte tam název skladby co posloucháte a hodiny, nebo místo hodin máte něco jiného...? Citovat
pkr Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Jak, řešený? Dá se to přeci nastavit. Já mám info z PC a název skladby. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.