Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já taky xenony nikdy neměl a při objednávce auta jsem uvažoval,jestli je koupit nebo né a prodejce mě přemluvil . Musím přiznat,že další auto už asi nebudu kupovat bez xenonu . Je to bomba a jak už psali výše , hlavně to natáčení do zatáček. O hodně dřív vidíte do zatáčky :super . Je to sice dost peněz navíc,ale v celkové ceně se to ztratí.Určitě lepší investice,než do navigace,která mě hodně zklamala.

Odesláno

Noo lebo chcem teraz kupit auto a povacsinu nemaju xenony tak som bol zvedavy ci to nie je az taka tragedia

Toudy ak jazdíš často v noci, tak tie natáč. bixenóny sú samozrejme dobré voľba, len ide o to, že ak chceš výbavu Active + xenóny, tak jedine nové auto na objednávku + xenóny za príplatok, lebo P508 v tejto kombinácii na Slovensku momentálne nenájdeš.
Odesláno

to viem jeden je ale číha z toho zlodejina alebo co... sa mi nepozdava 2,0 140PS active + xenony za 17000€ tak neviem ci to nie je nejaka ciernota.ale teraz som tu v nemecku objavil dva v active s xenonmy tak ked pojdem okolo sa tam zastavim oba su po 20000€.tak teraz tuho premyslam

[Edited on 9/3/12 19:43 by Toudy5587]

Odesláno

Keďže inzeráty 508SW nesledujem, tak o tomto som nevedel a má tam viac ponúk za zaujímavé ceny. Nekontaktoval si ho, či je v cene už aj prihlásenie, alebo či nie je po búračke opravené?

V Tvojom prípade, keďže píšeš, že si v Nemecku a ak tam dokonca aj často jazdíš, tak by som si doviezol auto odtiaľ, veď prihlásenie dovezeného auta už dnes nie je na Slovensku až také komplikované. :papa

Odesláno

no hej len ta cena ma u neho zaraza.Pise ze nikdy neburane top stav atd dalsie reci.Len mne nejde do hlavy ta cena.Tvrdi ze to je z nemecka ale tu tieto auta s touto vybavou idu o 3000+ drahsie.Radsej by som u nas aj zaruky co sa tyka a atd.Ak nezozeniem nic u nas alebo prip u ceskych susedov tak to ostane asi na to nemecko.

Odesláno

nevím jestli se to bude týkat i aut co nemaj xenony, ale ty co je mají se to týká na 100%... Včera večer stojím v koloně a potřeboval sem umýt čelní okno a tak jsem ostříknul a najednou se rozsvítilo na palubovce SERVICE. Řikám a kurva tak jsem rychle zastavil u krajnice a mrknu do návodu ale než jsem zastavil tak to zhaslo... Dnes ráno opět stírám a opět tlačítko SERVICE ale k tomu ještě hláška že dochází voda v odstřikovačích... Byl jsem dnes v servise si tam s nima něco dohodnout a tak jsem se na to ptal...

Než se zobrazí hlášení málo vody, tak přestanou fungovat odstřikovače xenonů a tak to hlásí chybu a po celou dobu co je tam málo vody tak to hlásí. Dokud se člověk s autem nerozjede tak to stále svítí... Dolil jsem trošku vody a přestalo to vše svítit... a jen co klesla hladina vody opět SERVICE svítilo takže to je v poho jen aby jste neměli strach... ;-)

Odesláno

tak tento bod jsem asi nějak přehlídl... respektive moc podrobně jsem ho nečetl jen nové věci, které auto mělo ale co se týká ostřikovačů tak to jsem lehce přešel... tak to bude tim :(

Odesláno

Jelikož jedeš do kolínského servisu,tak v případě potřeby zavolej a my máme podval,tak ti auto dopravím domu.:D:D:D:papa:papa:papa

Odesláno

Jelikož jedeš do kolínského servisu,tak v případě potřeby zavolej a my máme podval,tak ti auto dopravím domu.:D:D:D:papa:papa:papa

Odesláno
Ty, skuci, za 769000 včetně DPH je nové GTčko v plné palbě!!! To jenom ,že píšeš že tě auto stálo 3/4 milionu.Ale jinak je to asi skutečně povedené auto.

mě to auto stálo 529tis., ale oficiální cenovka novýho auta je v týdhle výbavě 780tis., respektive byla, když ho zadávali do výroby, to mi řikal ten prodejce a když sem ti to teďko konfiguroval, tak to taky + - odpovídalo

Odesláno

Ono máš vlastně pravdu,protože za komplet vybavené GTčko je základní cenovka nějakých 1.250.000,- a pak Ti ho prodají za nějakých 770.000,- včetně DPH.To jsou ty jejich nadhodnocený ceníkovky.:bacha:bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...