Tibor100 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Takze ako som predpokladal a aj niektori z vas, mam tam monochromaticky namontovany.pisal som s predajcom, ten zase s importerom a importer to priznal.minuly rok sa v allure vybave isty cas kvoli vypadku montovali namiesto farebnych monochromaticke co je aj moj pripad.ale tato zmena nebola vopred ohlasena centralou a bola iba docasna.dnes su uz tie farebne.hlavne je ale to ze mi to vymenia,len musim pockat cca 2-3 tyzdne lebo ze sa to neda reklamovat standartnym sposobom aj ked je to chyba importera.tak ale hlavne je ze mi to vymenia vdaka chalani za info a help:papa Tak to je super. Uvidíš, aký rozdiel dokáže urobiť taká maličkosť. A myslím, že tým odštartuješ vlnu výmeny displejov, lebo si asi prvý ktorý sa na to pýtal a uspel! Ostatní ani nevedeli a asi ani nevedia, že tam majú byť farebné displeje, nakoľko nečítajú fórum a iné články. Ja osobne som si pred kúpou 508 prečítal asi všetky testy a celé fórum o nej a poviem ti/vám, že mi predajca neprešiel cez rozum ako chcel a zostal dosť zaskočený, keď som mu hovoril veci o aute o ktorých si myslel, že nemám ani poňatia. Potom to už neskúšal. Citovat
Tibor100 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Ahojte. Ja mám trošku inú otázku. Mám zo svojej 407 disky z ET 40. Origo na 508 majú ET 46. :myslimMyslíte, že by mi mohli pasovať tie disky na 508? Ďakujem Citovat
skuci Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 mno správně bys měl mít namontovány takové disky jako ve velkém TP ale vzhledem k tomu, že při kontrole to cajti nemaj ani šanci zjisit tak ok... já sem měl na předchozím autě místo et 50 et 35. Jde jen o to, že ve tvém případě bude kolo o 6mm víc vystouplé ven a v tom bych problém neviděl Citovat
Danilo Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Skuci : máš pravdu , ale při havárce si pojišťovna zjistí do detailu vše , aby nemusela platit a pak by to vyšlo draze. Je lepší si to nechat zapsat do velkého techničáku . Tibor : úplně stejně jsem studoval vše o 508 před koupi i videa a věděl jsem někdy více než prodávající . A stejně to bylo málo . Až časem člověk zjistí co a jak . Citovat
Tibor100 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Skuci : Ďakujem. Nebol som si istý, že čím menšie ET, tým viac koleso vychádza spod blatníka von. 6 mm, by nemal byť až tak veľký problém. A Danilo, čo sa poisťovní týka, je jasné, že zisťujú všetko do detailu. Ale teraz neviem iste, že či sledujú len rozmer pneu, alebo aj rozmery ráfika. To by som nerád riskoval. Citovat
skuci Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 asi takhle to ET ti fakt zjišťovat nebudou, nenapadá mě příčina dopravní nehody, při který by to zjišťovali. Když bys třeba nezvládnul zatáčku a nebo nedobrzdil, na čem pneu zálěží, tak se mrknou, jestli máš vzorek a jestli odpovídá rozměr pneu v TP ale víc nic. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Ja mam v TP zapisane toto: 7.00J 17 5 (e=46) v dalsom riadku: 7.00J 17 5 (e=37 ? 40) Predpokladam, ze to e je ET (zapustenie disku) a podla popisu tam kludne mozem dat ET od 37 do 46? Ake prosim mate vy hodnoty ET zapisane v TP pre 17 palcove disky? Vdaka za info. Objednal som alu disky s ET=40 Citovat
stefano Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Ja to mám v druhom riadku presne takto: 215/55 R17-92H-7,50J17 5 (e=37 až 40) Citovat
merlin99 Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 215/55 r17? To vazne pokracuju v tomto nepdarenom rozmere? Strasne ak ano... Citovat
merlin99 Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 215/55 r17? To vazne pokracuju v tomto nepdarenom rozmere? Strasne ak ano... Citovat
skuci Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 to jsou hrozný rozměry, nejlepší aby to u novejch aut sjednotily... kdo si to má furt pamatovat jakej rozměr na auto... Citovat
stefano Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 Podľa mňa by sa tu viac hodil rozmer 225/50 R17, ktorý sa dodával na P607. Ja som si tento rozmer obul aj na P407. Citovat
stefano Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 OK, lenže mi sa bavíme o 17\" rozmere. Citovat
Tibor100 Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Ešte raz ďakujem za info. Aj ja to mám v techničáku zapísané rovnako, takže je to v poriadku. Asi ich tam namontujem. Ale teraz mám otázku ohľadne slnečných clon na zadné okná Máme dve malé detičky a dosť by sa mi tam hodili. No v Peugeote origináli stoja cca 50 a viac Eur. To sa mi zdá trošku veľa za dve sieťky. Pretože tá tretia zadná ani nie je v tej cene. Neviete mi prosím poradiť, že kde by sa dali zohnať lacnejšie, ale aby presne pasovali. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Ešte raz ďakujem za info. Aj ja to mám v techničáku zapísané rovnako, takže je to v poriadku. Asi ich tam namontujem. Ale teraz mám otázku ohľadne slnečných clon na zadné okná Máme dve malé detičky a dosť by sa mi tam hodili. No v Peugeote origináli stoja cca 50 a viac Eur. To sa mi zdá trošku veľa za dve sieťky. Pretože tá tretia zadná ani nie je v tej cene. Neviete mi prosím poradiť, že kde by sa dali zohnať lacnejšie, ale aby presne pasovali. Moj nazor...vykasli sa na roletky... akurat co to bude deti lakat chytat a poskodia ich... daj si radsej nalepit folie (3M, Skyfol..apod) a budes spokojnejsi... Ja som mal z vyroby roletky avsak, ked som videl ako deti do toho stuchaju, tak som dal nalepit folie a ak chcem, aby nebolo cez zadne okno absolutne nic vidiet z vonku do auta, tak vytiahnem aj roletky a... Citovat
stefano Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 PeugeotHDi píšeš, že máš fólie. Prosím Ťa, ako ste vyriešili tretie brzd. svetlo, svieti cez fóliu, alebo je okolo neho vyrezaná? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Tak to som riesil najskor na dopravnom inspektorate, tiez som bol na STK (stanica technickej kontroly) sa popytat a hlavne som to konzultoval s clovekom co lepi folie... nakoniec sme dospeli ku kompromisu a nalepili sme foliu aj cez brzdove svetlo, pretoze ak by to bolo vyrezane vyzeralo by to skaredo, avsak ten kompromis bol v tom, ze folia je o stupen priehladnejsia ako na bocnych oknach... samozrejme zvonku rozdiel nie je vidiet a co je hlavne pocas tychto horucich slnecnych dni isiel za mnou kamarat na aute a zavolal som mu nech si vsimne ako svieti tretie brzdove svetlo...a nebol ziadny problem, tvrdil mi ze ako keby som tam ani foliu nemal.... A co sa tyka policajtov a STK, tak ich to netrapi, pretoze mam certifikat na folie a je tam ten kompromis (nie za kazdu cenu najmenej priehladnu foliu tam nalepit)... Citovat
Tibor100 Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 PeugeotHDi : Ahoj. To nie sú roletky, ale clony. Ostávajú na mieste, aj keď otvoríš okno. Ma to výhodu, že v podstate vetráš a stále máš zatienené okno. Roletky by som asi nechcel. Tie nie sú presne tvarované na okno a tak po bokoch presvitá slnko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.