Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Takze ako som predpokladal a aj niektori z vas, mam tam monochromaticky namontovany.pisal som s predajcom, ten zase s importerom a importer to priznal.minuly rok sa v allure vybave isty cas kvoli vypadku montovali namiesto farebnych monochromaticke co je aj moj pripad.ale tato zmena nebola vopred ohlasena centralou a bola iba docasna.dnes su uz tie farebne.hlavne je ale to ze mi to vymenia,len musim pockat cca 2-3 tyzdne lebo ze sa to neda reklamovat standartnym sposobom aj ked je to chyba importera.tak ale hlavne je ze mi to vymenia ;)

vdaka chalani za info a help:papa

Tak to je super. Uvidíš, aký rozdiel dokáže urobiť taká maličkosť. A myslím, že tým odštartuješ vlnu výmeny displejov, lebo si asi prvý ktorý sa na to pýtal a uspel! Ostatní ani nevedeli a asi ani nevedia, že tam majú byť farebné displeje, nakoľko nečítajú fórum a iné články.

Ja osobne som si pred kúpou 508 prečítal asi všetky testy a celé fórum o nej a poviem ti/vám, že mi predajca neprešiel cez rozum ako chcel a zostal dosť zaskočený, keď som mu hovoril veci o aute o ktorých si myslel, že nemám ani poňatia. Potom to už neskúšal.

Odesláno

Ahojte. Ja mám trošku inú otázku. Mám zo svojej 407 disky z ET 40. Origo na 508 majú ET 46. :myslimMyslíte, že by mi mohli pasovať tie disky na 508? Ďakujem

Odesláno

mno správně bys měl mít namontovány takové disky jako ve velkém TP ale vzhledem k tomu, že při kontrole to cajti nemaj ani šanci zjisit tak ok... já sem měl na předchozím autě místo et 50 et 35. Jde jen o to, že ve tvém případě bude kolo o 6mm víc vystouplé ven a v tom bych problém neviděl

Odesláno

Skuci : máš pravdu , ale při havárce si pojišťovna zjistí do detailu vše , aby nemusela platit a pak by to vyšlo draze. Je lepší si to nechat zapsat do velkého techničáku .

Tibor : úplně stejně jsem studoval vše o 508 před koupi i videa a věděl jsem někdy více než prodávající :) . A stejně to bylo málo . Až časem člověk zjistí co a jak . :papa

Odesláno

Skuci : Ďakujem. Nebol som si istý, že čím menšie ET, tým viac koleso vychádza spod blatníka von. 6 mm, by nemal byť až tak veľký problém.

A Danilo, čo sa poisťovní týka, je jasné, že zisťujú všetko do detailu. Ale teraz neviem iste, že či sledujú len rozmer pneu, alebo aj rozmery ráfika. :myslim To by som nerád riskoval. :bojim

Odesláno

asi takhle to ET ti fakt zjišťovat nebudou, nenapadá mě příčina dopravní nehody, při který by to zjišťovali. Když bys třeba nezvládnul zatáčku a nebo nedobrzdil, na čem pneu zálěží, tak se mrknou, jestli máš vzorek a jestli odpovídá rozměr pneu v TP ale víc nic.

Odesláno

Ja mam v TP zapisane toto:

7.00J 17 5 (e=46) v dalsom riadku:

7.00J 17 5 (e=37 ? 40)

Predpokladam, ze to e je ET (zapustenie disku) a podla popisu tam kludne mozem dat ET od 37 do 46?

Ake prosim mate vy hodnoty ET zapisane v TP pre 17 palcove disky?

Vdaka za info.

Objednal som alu disky s ET=40

Odesláno

Ešte raz ďakujem za info. Aj ja to mám v techničáku zapísané rovnako, takže je to v poriadku. Asi ich tam namontujem.

Ale teraz mám otázku ohľadne slnečných clon na zadné okná Máme dve malé detičky a dosť by sa mi tam hodili. No v Peugeote origináli stoja cca 50 a viac Eur. To sa mi zdá trošku veľa za dve sieťky. Pretože tá tretia zadná ani nie je v tej cene. Neviete mi prosím poradiť:myslim, že kde by sa dali zohnať lacnejšie, ale aby presne pasovali.

post-24440-14109625564188_thumb.png

Odesláno
Ešte raz ďakujem za info. Aj ja to mám v techničáku zapísané rovnako, takže je to v poriadku. Asi ich tam namontujem.

Ale teraz mám otázku ohľadne slnečných clon na zadné okná Máme dve malé detičky a dosť by sa mi tam hodili. No v Peugeote origináli stoja cca 50 a viac Eur. To sa mi zdá trošku veľa za dve sieťky. Pretože tá tretia zadná ani nie je v tej cene. Neviete mi prosím poradiť:myslim, že kde by sa dali zohnať lacnejšie, ale aby presne pasovali.

Moj nazor...vykasli sa na roletky... akurat co to bude deti lakat chytat a poskodia ich... daj si radsej nalepit folie (3M, Skyfol..apod) a budes spokojnejsi... Ja som mal z vyroby roletky avsak, ked som videl ako deti do toho stuchaju, tak som dal nalepit folie a ak chcem, aby nebolo cez zadne okno absolutne nic vidiet z vonku do auta, tak vytiahnem aj roletky a... ;)

Odesláno

Tak to som riesil najskor na dopravnom inspektorate, tiez som bol na STK (stanica technickej kontroly) sa popytat a hlavne som to konzultoval s clovekom co lepi folie... nakoniec sme dospeli ku kompromisu a nalepili sme foliu aj cez brzdove svetlo, pretoze ak by to bolo vyrezane vyzeralo by to skaredo, avsak ten kompromis bol v tom, ze folia je o stupen priehladnejsia ako na bocnych oknach... samozrejme zvonku rozdiel nie je vidiet a co je hlavne pocas tychto horucich slnecnych dni isiel za mnou kamarat na aute a zavolal som mu nech si vsimne ako svieti tretie brzdove svetlo...a nebol ziadny problem, tvrdil mi ze ako keby som tam ani foliu nemal.... A co sa tyka policajtov a STK, tak ich to netrapi, pretoze mam certifikat na folie a je tam ten kompromis (nie za kazdu cenu najmenej priehladnu foliu tam nalepit)...

Odesláno

PeugeotHDi : Ahoj. To nie sú roletky, ale clony. :D Ostávajú na mieste, aj keď otvoríš okno. Ma to výhodu, že v podstate vetráš a stále máš zatienené okno. Roletky by som asi nechcel. Tie nie sú presne tvarované na okno a tak po bokoch presvitá slnko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...