pkr Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Takže špinavý auto i mobil?:o:o To je tady na foru vražedná kombinace.:D:D Citovat
Danilo Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 to jsem si to dal ... za dobrotu na žebrotu . No tak jeden den jsem měl náhodou špinavé auto i mobil. Taková politování hodná situace se nám , v našem ústavu , stává maximálně , jednou za deset let . Citovat
PeugeotHDi Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Mam koberceky (origo) a aj ked nie je blato a sneh, tak ma iritovali kamienky na nom...kupil som teda tieto gumenne koberce so zvysenym okrajom a perfektne pasuju.... Ak niekto ma zaujem, tak tu som kupoval: http://www.autovybava.sk/autokoberce-gumove-peugeot-508okraj-28-mm-p-9968.html Citovat
PeugeotHDi Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Jedine origo za 35 €. Hej, mas pravdu, ale videl si ich?...Pretoze maju malu chybicku...su male (kratke) v oblasti pedalov...tzn. ze kamienky, necistota...atd sa dostava pod neho... tie co som kupil su sice neorigo (ved mam uz jedny origo velurove 3d koberceky) ale hlavne je ze plnia svoj ucel na jednicku a \"sajrajt\" nezapada pod kobercek. Citovat
Dj Addams Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Ahojte tak som sa regnul po par mesiacoch citania mam otazku ohladne toho displeja medzi budikmi.auto mam vyrobene 09/11. doma ho mam od 6.10.2011 viem ze po roku 2012 uz sa robi komplet biele podsvietenie vsade.Mna zaujima ten displej medzi budikmi.niekto tu pisal, myslim stefano, ze od vybavy allure, ktoru mam aj ja sa daju tie farebne kombinacie prepinat (boli tam aj obrazky ako to vyzera) no mne sa to neda nijako nastavit,jednak neviem kde ale v menu to nemam.v prirucke je nieco ako v menu ze \"harmonia\" co si myslim ze bude ono ale ja to v menu NEMAM.mam iba tu oranzovu farbu a chcel som to zmenit na bielu,co by mal byt ten farebny displej co je aj v GT verzii nie?no mam pocit ze mam iba ten monochromaticky, co by mal byt v nizsich vybavach nie?alebo sa mylim?ma nietko allure vybavu a da sa mu to menit?a ako?alebo tam mam zly displej ci mi tam dali len aky mali alebo od kedy je v allure ten farebny? vdaka za info! Citovat
stefano Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 U výbavy Allure jdou tyto kombinace přepínat . V Active a Access to myslím není . Písal to Danilo, asi jemu sa to dá prepínať. Citovat
Danilo Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Jde mi přepínat levým ovladačem na volantu : Display adjustment -color setting - a 5 x výběr pozadí . Zkusím poslat fotky , ale fotil jsem teď večer tak že nic moc a ještě špinavým mobilem . [upravil dne 30/6/12 22:23 od Danilo] Citovat
Danilo Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Orange : [upravil dne 30/6/12 22:19 od Danilo] Citovat
Danilo Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Toffe : [upravil dne 30/6/12 22:19 od Danilo] Citovat
Dj Addams Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 no super.lenze ja mam iba display adjustments a to color settings tam nemam Citovat
Danilo Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Tak to se asi bude muset nastavit přes dia v servise . Citovat
Dj Addams Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 aha.a ty si to mal odzaciatku?a myslis ze to pojde?ja mam manual ale tiez allure r.v. 09/11 len ci mi tam nenamontovali iba ten monochromaticky... Citovat
Danilo Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Jo od začátku , a myslím , že rozdíl mezi manuálem a automatem v tomto případě není . Už v ceníku je psaný barevný display tak to tam musíš mít taky . 508-cenik_2_2011.pdf Citovat
Dj Addams Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 ano mas pravdu.ale ze by pre cr a sr to bolo rozdielne?to to v menu mas a ja nie?no budem sa musiet popytat.aj som dnes pisal ale asi odpisu cez tyzden.je mozne ze to treba cez dia v servise ako pises.dufam ze to tak bude.. Citovat
Danilo Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 No , spíše to vypadá , že jim došly barevné displeye a dávají tam jen ty co máš Ty . Už to tady myslím taky někdo řešil ,tak dej vědět ,jak ti to dopadlo . Já mám r.v. 5.2011 . Citovat
pkr Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Jde mi přepínat levým ovladačem na volantu : Display adjustment -color setting - a 5 x výběr pozadí . Zkusím poslat fotky , ale fotil jsem teď večer tak že nic moc a ještě špinavým mobilem . [upravil dne 30/6/12 22:23 od Danilo] To si ten mobil ještě nevyčistil?! Doufám, že auto jo.:papa Citovat
Danilo Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 zítra , stejně jako každou neděli , jde auto do generální čistky . Tak potom VYČISTÍM mobil (asi vapkou,že Skuci ? ) , a pošlu důkaz , že je vše čisté . Citovat
Laďa Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Mobil wapkou a auto jen jemně hadříkem aby jsi nepoškrábal skla:D Citovat
skuci Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 jj určitě a nezapomeň na WAPce na vosk, aby následná špína šla líp dolů ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.