Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to jsem si to dal ... za dobrotu na žebrotu :D .

No tak jeden den jsem měl náhodou špinavé auto i mobil. Taková politování hodná situace se nám , v našem ústavu , stává maximálně , jednou za deset let :aut:D .

Odesláno
Jedine origo za 35 €.

Hej, mas pravdu, ale videl si ich?...Pretoze maju malu chybicku...su male (kratke) v oblasti pedalov...tzn. ze kamienky, necistota...atd sa dostava pod neho... tie co som kupil su sice neorigo (ved mam uz jedny origo velurove 3d koberceky) ale hlavne je ze plnia svoj ucel na jednicku a \"sajrajt\" nezapada pod kobercek. :papa

Odesláno

Ahojte

tak som sa regnul po par mesiacoch citania :)

mam otazku ohladne toho displeja medzi budikmi.auto mam vyrobene 09/11. doma ho mam od 6.10.2011

viem ze po roku 2012 uz sa robi komplet biele podsvietenie vsade.Mna zaujima ten displej medzi budikmi.niekto tu pisal, myslim stefano, ze od vybavy allure, ktoru mam aj ja sa daju tie farebne kombinacie prepinat (boli tam aj obrazky ako to vyzera) no mne sa to neda nijako nastavit,jednak neviem kde ale v menu to nemam.v prirucke je nieco ako v menu ze \"harmonia\" co si myslim ze bude ono ale ja to v menu NEMAM.mam iba tu oranzovu farbu a chcel som to zmenit na bielu,co by mal byt ten farebny displej co je aj v GT verzii nie?no mam pocit ze mam iba ten monochromaticky, co by mal byt v nizsich vybavach nie?alebo sa mylim?ma nietko allure vybavu a da sa mu to menit?a ako?alebo tam mam zly displej ci mi tam dali len aky mali alebo od kedy je v allure ten farebny? vdaka za info!

Odesláno

Jde mi přepínat levým ovladačem na volantu : Display adjustment -color setting - a 5 x výběr pozadí .

Zkusím poslat fotky , ale fotil jsem teď večer tak že nic moc a ještě špinavým mobilem :D .

post-36314-14109625307456_thumb.jpg

[upravil dne 30/6/12 22:23 od Danilo]

Odesláno

ano mas pravdu.ale ze by pre cr a sr to bolo rozdielne?to to v menu mas a ja nie?no budem sa musiet popytat.aj som dnes pisal ale asi odpisu cez tyzden.je mozne ze to treba cez dia v servise ako pises.dufam ze to tak bude..

Odesláno

No , spíše to vypadá , že jim došly barevné displeye :( a dávají tam jen ty co máš Ty . Už to tady myslím taky někdo řešil ,tak dej vědět ,jak ti to dopadlo . Já mám r.v. 5.2011 .

Odesláno
Jde mi přepínat levým ovladačem na volantu : Display adjustment -color setting - a 5 x výběr pozadí .

Zkusím poslat fotky , ale fotil jsem teď večer tak že nic moc a ještě špinavým mobilem :D .

[upravil dne 30/6/12 22:23 od Danilo]

To si ten mobil ještě nevyčistil?!:o

Doufám, že auto jo.:D:papa

Odesláno
:D zítra , stejně jako každou neděli , jde auto do generální čistky . Tak potom VYČISTÍM mobil (asi vapkou,že Skuci ? :D ) , a pošlu důkaz , že je vše čisté :D .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...