Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je ho škoda, hlavně nechápu, že ho infarkt posthl v tak nízkém věku (ale aspoň to měl rychlý abezbolestný). Super se zachoval spolujezdec, který zvládl auto relativně bezpečně zastavit, a tak se nikomu nic nestalo - to byl SUPER výkon, kdo z nás by se uměl zachovat podobvně (nezmatkovat, s chladnou hlavou vyřešit nečekanou situaci, kdy náhle zemře kolega - kamarád)????

Odesláno

Ano, i mě se to dotklo, protože kluci Vojtěchovi pro nás např. zcela bezproblémů vozili reklamu našeho clubu ( http://auto.impuls.cz/rally/galerie_sluka/tomas_vojtech/detail.php?im=09_tomas_vojtech_pelhrimov05.jpg ), snažili se nám pomáhat jak mohli, byla znát jejich láska k autům... A najednou taková rána...

A nejhorší bylo, když mi Michal Oberstein musel v neděli ráno volat, a? na stránkách tsvteamu, které pro ně děláme, (www.tsvteam.cz) vypnu knihu návštěv..... Mrzí mě, co jsou občas schopní lidi napsat, jenom aby se zviditelneli nebo co... Na idnesu jsem diskuzi raději nečetl.

Tomáši, díky moc za vše!

[Editován dne 18/4/05 Ondra]

Guest Ludweek
Odesláno

je mi ho lito...jako cloveka i jako zavodnika...ten hasici pristroj asi neco znamenal :(((

REST IN PEACE

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...