Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte po dlhsej dobe mam mensi problem. dnes som sa zahral na blondaka. Cuval som a spoliehal sa na parkovaci senzor asi bol spinavy nepipal a tukol som do auta za mnov. Na jeho aute nic kedze som isiel asi 1km za hodinu u mna tiez v pohode aaz do chvile kym som nezaradil spiatocku :roll- vypisalo ze asistent nefunkcny. vystupil som a ked som sa dotkol senzoru ktorym som trafil auto za mnov spadol dnu :) . otazka teda je... kolko asi stoji oprava a ci sa da vymenit len jeden alebo to je nejaka sada. dakujem

Odesláno

Ahojte po dlhsej dobe mam mensi problem. dnes som sa zahral na blondaka. Cuval som a spoliehal sa na parkovaci senzor asi bol spinavy nepipal a tukol som do auta za mnov. Na jeho aute nic kedze som isiel asi 1km za hodinu u mna tiez v pohode aaz do chvile kym som nezaradil spiatocku :roll- vypisalo ze asistent nefunkcny. vystupil som a ked som sa dotkol senzoru ktorym som trafil auto za mnov spadol dnu :) . otazka teda je... kolko asi stoji oprava a ci sa da vymenit len jeden alebo to je nejaka sada. dakujem

Odesláno

podle obr. to sedí

tu je cena ale neviem či za 4 ks alebo 1 ks

post-24981-14109621834177_thumb.jpg

prepač nevšimol som si že píšem do dvoch vlákien :mad::mad::mad:

[upravil dne 17/1/12 19:15 od Gabriel 307]

Odesláno

hmmm tak to je dost teda, za taku malu kravinu :/ .... uvidime ci to nie je len vypadnute. Ak nie tak budem musiet zohnat lacnejsie. Za 90 e mi bude sediet cigan v kufri a bude pipat :D

Guest mischko11
Odesláno

origo cislo 6590 H1 a da sa jeden len treba lakovat ho ,a je zlomeny alebo len vtlaceny dnuka ?ale ak napisalo zavadu asi bude po nom :( sorry necital som druhy tvoj prispevok :)

[upravil dne 17/1/12 20:04 od mischko11]

[upravil dne 17/1/12 20:06 od mischko11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...