Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,,

čeká mě výměna napínací kladky klínového řemene,,p406hdi

tak se ptám jestli nemá někdo osvědčenej postup a popř. značku kladky.

Dík

Odesláno

Myslíš opravdu napínací kladku, ne tan automatickej napínák ?

Kupoval jsem Timken - stála okolo 900,- v Kelly v doprodeji, ale už jí mylsím nemají. Jinak samozřejmě SKF nebo INA

Výměna se tá s trochou sebezapření udělat i horem po demontáži schránky ŘJ a sundání řemenu. Jinak standardně se sundá kolo, řemen, plastový podběh a je k tomu pěknej přístup.

Odesláno

jojo myslím komplet napínák , asi nemá cenu měnit jen kladku samotnou ? sundal jsem řemen ,kladka tam běhá jak větr v bedně, kladka drží na tom 15 šroubu? a celej napínák torxovej šrub?

[upravil dne 17/1/12 17:47 od MiliVFR]

[upravil dne 17/1/12 17:47 od MiliVFR]

[upravil dne 17/1/12 17:49 od MiliVFR]

Odesláno

mám na mysli celej automatickej napínák,, nevěděl jsem že jde koupit kladka zvlášť,,

teď už vím že jde i samotná kladka,, ;)

a ty jsi měnil jen samotnou kladku?

Odesláno

Pozor pletem pořád 2 věci. to co jsme dal na 1: obrázku je napínací kladka. To černé co je na tom automatickém napínáku ( druhý obrázek ) je úplně jiná kladka....

Odesláno

Jinak tady je ta samotná kladka http://www.pop-art.cz/AhxPagPrdDet.aspx?PrdRc=TIT50688

Jinak okolo 1000,- to v pohodě seženeš i jinde... ( myslím celý - napínák i s kladkou )

Napiš Godzilovi, má to za podobnou cenu:

http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Peugeot/607/Motorove-dily-elektrosoucasti-a-filtry/2-2-HDi-98kw-133hp/Rozvodove-sady-remeny-a-kladky/Napinaci-kladka-zebrovany-klinovy-remen-SNR.html

[upravil dne 17/1/12 18:35 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...