Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Vsimol som si na mojom aute pre mna dost zavazny problem. Z vetrakov co su medzi sedadlami spolujazdca a sofera smerujucimi na zadne sedadla mi fuka nonstop studeny vzduch. Ci mam klimu nastavenu na automatiku dualnu alebo mono. Ci je na 23 stupnov alebo HI ide z tade vlazny az studeny vzduch. Kedze mam male dieta neni to nic prijemne. Myslite ze to na reklamaciu alebo robim nieco zle ja? Za kazdu radu vdaka.

Odesláno

dik. precital som si to a je to dost sklamanie ak to ma takto normalne fungovat.. na mojom predchadzajucom aute (saab) ktory mal uz 13 rokov toto fungovalo ako hodinky ci fukali ventilatory slabo alebo nie.. to ich tam ani nemuseli davat. Skusim sa na to spytat v servise..

Odesláno

vidis aj ja mam auto v servise zajtra sa na to opytam. Inac aj mna to sklamalo pravdupovediac su k nicomu co sa kurenia tyka a bude prca ked cez leto zapnem klimu a pojde teply vzduch:D

Odesláno

Palokalo, ja to riesim tak, ze necham zohriat motor na prevadzkovu teplotu, trochu si prikurim vpredu, potom vpredu zavrem vsetkych 5 vetrakov (aj pri uplne zvaretych jemne fuka teply vzduch) a otvorim zadne vetraky. Prudenie vzduchu mam nastavene tak, aby fukal len zo strednych fukarov a pekne to funguje. Problem je v tom, ze kym dojde vzduch od motora do zadu cez potrubie, ktore je v zime studene, logicky sa schladi. Je to neprijemne, ale naucil som s tym zit. V servise s tym nespravia nic. Uz som to riesil.

Odesláno

pytal som sa v servise:je to tak ako sme sa bavili tam ze do zadu vedie dlksie potribie nastavaju tam tepelne straty a ked zavriem vyduchy pod laktovou opierkou tak z nich fuka tak slabucko ze sa da povedat ze nefuka. /Inak smutne ze tie zadne vyduchy su take ako su/

[upravil dne 17.1.2012 20:38 od robozv]

• O 2 roky později...
Odesláno

Mám stejnou zkušenost, topení pro druhou řadu je problém... Většinou to řeším tak, že dám spodní foukání a teplý vzduch se tam dostane pod sedačkama... ty prostřední průduchy zavírám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...