Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravým všetkých, mám problém s mojou 306 1,4i 55kW. Po ochladení som zistil, že mi nejde za studena sytič. Po naštartovaní stále otáčky cca 800. Po obhliadke škrtiacej klapky som zistil, že nemám zapojený konektor na krokovom motorčeku. Po zapojení konektoru otáčky stúpli na cca 1100 ale po chvíli začali otáčky kolísať medzi 1200 až 1700. Na diagnostike ukázalo chybu krokový motorček. po výmene motorčeka za nový, vyčistení klapky a výmene snímača podtlaku sania stále píše chybu krokového motorčeka a otáčky kolíšu. Keď motorček odpojím tak sa otáčky ustália na cca 800 a potom je všetko OK. Vie niekto ako premerať káblovanie a kde idu káble z krokového motorčeka?

Odesláno

Mal som tento istý problém s kolísaním otáčok, po výmene nového motorčeka v servise problém nebol problém odstránený ( a to pýtali zaň 4500SK ) tak som sa im poďakoval. Neskôr som na vrakovisku zohnal starý, ale som náhodou natrafil na rovnaký typ motora ako mám ja, založil som ho a zatiaľ 2 roky pokoj. Stálo ma to 60€ aj s robotou, museli mi prispôsobiť uchytenie, nepasovali šróby.

Odesláno

všetko som premeral, kábel z krokoveho motorčeka k riadiačke je OK, krokové motorčeky som vymenil asi tri, z toho je jeden nový, ale stále píše závadu krokový motorček a otáčky kolíšu. Ešte som si všimol, že aj keď odpojím zelené čidlo na teplotu tak sa to chová stále rovnako a to keď naštartujem so zapojeným krokovým motorčekom, tak zo začiatku sú otáčky cca 1200, po chvíli klesnú na cca 800 a po asi 3 minútach to začne . Najskôr klesnú otáčky na 500 potom si pridá na cca 1500, potom znovu 800 a tak stále dokola. Už fakt neviem čo s tým, tak chodím s odpojeným krokovým motorčekom a vtedy sú otáčky stále okolo 800, len za studena to je trochu málo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...