třídvířko Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Ahoj.Lze u 1.4 HDi vyměnit pouze vložku,nebo jen celej filtr?Popř.po jaké době by se měl měnit?Mám ho tam už takřka 9 let:mad::mad: Zatim teda absolutně bez problémů...ťuk ťuk ťuk zima nezima.Děkuji Citovat
mxmen Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 tak to je masakr devet let, musí se měnit komlet celý, je nerozebíratelný a cena okolo 1100,- výměna je tuším po 60tis km jestli se nepletu. ja měním po 30tis Citovat
třídvířko Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 Tak to bych ho měl asi fakt vyměnit.. Citovat
třídvířko Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 Tak jsem dnes vyměnil paliv.filtr,ale nevím co dělám špatně,prostě je furt zavzdušněnej.Dá se to někde odvzdušnit???Dík Citovat
Dančák Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 zhruba postup: povolíš výpustnej šroub na nádobce filtru, necháš vytéct naftu, odpojíš horní trubice z víčka, odšroubuješ víčko, vyndáš filtr, vyčistíš nádobku, utáhneš výpušták, dáš nový filtr, těsnění (nezapomeň potřít naftou), našroubuješ víčko filtru, připojíš hadice. Poté párkrát otočíš klíčkem do druhé polohy zapalování a tím ten filtr zaplavíš (uslyšíš bublání do nádrže) a až po otočení klíčku nebude bublat do nádrže (cca 5x otočení klíčku) hned krásně nastartuješ , potom ještě zkontroluj těsnost všech spojů jestli ti těsní víčko filtru, výpustní šroub - mě z něho při běžícím motoru potom kapala nafta, takže kdyžtak vyměnit O-kroužek na šroubu....toť vše:mrk snad ti to pomůže..... Citovat
třídvířko Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 Nojo,ale u 1.4HDi se mění celé těleso,ne vložka.Celej filtr je nerozebiratelný...Nemůžu tam naftu dostat ani pumpičkou(balonkem,nebo jak se tomu nadává) [upravil dne 29.1.2012 12:34 od třídvířko] Citovat
Dančák Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Tak to jo, takže to nemá paliv. čerpadlo? A balonek mačkáš a nejde ti tam nafta nebo jak? Citovat
třídvířko Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 No,u 807,otočim klíčkem a jde mi nafta,tady u toho jako ne,tak nevim.Balonek mačkám,chvilku se tam honej bublinky,ale fakt tak 5 zmáčknutí a pak už nic.. Citovat
Dančák Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 No chce to pořádně.....takže mačkat a mačkat dokud podou bublinky, potom zkus dýl startovat, předpokládám, že nafty máš dost:) Citovat
třídvířko Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 Coš nafta,ta by byla..Jdu se v tom zas trošku pohrabat... Citovat
třídvířko Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 Tak jsem na to vyrazil,tentokrát spokojen po obědě a cca 10 min a už to frčelo.Musel jsem rozpojit hadičku,balonkem vyhnat vzduch a pak to teklo do filtru jedna báseň.Takže vše ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.