Strejdakopec Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 máte lidi někdo zkušenosti s touto firmou? http://www.chiptuning.cz/chiptuning.php?id=1690&name=Chiptuning%20Peugeot%20406%202.2%20HDI%2098kW ...v hledání jsem nenašel.když jsem pročítal jejich stránky, zdáli se být velice solidní.líbí se mi možnost kontroly na brzdě i když škoda že není v ceně alespoň jedno měření.mimochodem zajímá mě názor na maximal power a optimal power. o snížení spotřeby mi až tak nejde. a vím že je třeba udělat raději před tím spousta jiných věcí jako je výměna vzduchového filtru ,odstarnění fap a eger ventilu ale o maximální možný výkon bez větší pravděpodobnosti poškození motorových částí [upravil dne 11/1/12 16:42 od Strejdakopec] [upravil dne 11/1/12 16:44 od Strejdakopec] Citovat
Vítek1 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 eger bych neodstranoval motor s nim pocita a vzduchac snad menis pravidelne myslim ze kdyz reknes strakimu tak ti to udela co nejlip a ne s VW prubehem jak maji tady ty firmy zvykem Citovat
Strejdakopec Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 no jde o to že bych obětoval těch 1200 a zajel na brzdu před a po...pak se uvidí co opravdu udělali...Egr ventil neodstranovat??? proč ne?? dělá se to úplně běžně...je to jen kvůli emisím a zbytečně to zasírá celé secí potrubí.... Citovat
Vítek1 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 no ale HDI s nim pocita jeho uzavirani se omezuje pri cipu elektronicky u te 2,2 mozna bude padat i do nouze myslim ze straki by ti o tom rek vice. a kdyz se divam na tu cenu tak neni nijak extra dobra a jak rikam tyhle firmy vetsinou udelaji VW prubeh - nahrnou ti vykon ke 2000ot/m a potom to umira zbytecne trpi poloosy atd kdyz ti to udela nekdo kdo dela primo peugeoty a vic co dela a predtim si s tebou promluvi o tom jak to presne chces tak mas mapu udelanou na miru a ne nejake nesmyslne maximum power nebo optimal kdy tam proste neco nalijou a je to. to jest muj nazor Citovat
pitrsh Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 vubec bych neresil takovouhle firmu straki007 vi co HDI sedi co nic nekurvi a vse vysvetli a hlavne projde diagnostikou auto a rekne jestli je vse vporadku jestli jo naharaje jine mapy a pohoda oni ti nic nezkontrolujou frknou mapu a je jim jedno co ten motor casem bude delat vidi jen penize uz tyden mam fap off plus chip ze 79kw na 96kw a muzu rict spotreba sla skoro o litr dole auto jede jako prase max spokojenost a hlavne jina cena to jemuj nazor a muj postreh Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 pred dvema mesici jsem jim psal poptavku , dodnes neodpovedeli a tim jsem si o nich udelal obrazek . Citovat
Fredino Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 nespekuluj a napis strakimu,som maximalne spokojny a za par supek mi toho urobil na aute to co ta firma urcite nespravi.... Citovat
bubakkaja Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 2.2ka po zaslepeni egru do nouzaku nepada jen jen je v ecu chyba ze mnozstvi vzduchu je jine nez ma byt ale jezdim s tim uz dlouho. Citovat
Stosun Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 2.2ka po zaslepeni egru do nouzaku nepada jen jen je v ecu chyba ze mnozstvi vzduchu je jine nez ma byt ale jezdim s tim uz dlouho. A je tam nejakej rozdil pred zaslepenim a po zaslepeni v jiznich vlastnostech? [upravil dne 18/1/12 10:34 od Stosun] Citovat
Strejdakopec Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 dík za rady kluci..obrátím se na strakiho..jinak ten eger mě zajímá tak jestli mi o tom někdo dokáže říct víc...spíš si chci být na sto procent jistý...a určitě chci pryč FAP filtr. píše mi dysplej otevřené víčko nádrže a furt to píská že bych snad ten dysplej nejradši ukopal...do toho občas hlásí nepřítomnost aditiv a svítí kontrolka(asi FAP) ale jen někdy...jeden den ráno furt pak zas nic...prostě jak se to auto vyspí mi to přijde ale dost mě to otravuje Citovat
Vítek1 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 tak o tom egr se muzes pobavit se strakim kdyz uz s nim budes mluvit Citovat
Tomajda_406 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Strejdakopec:vždyť už tam máš chip.Kdyžtak jukni jsem myslím že je to tvůj auťák http://moje.auto.cz/peugeot406/tgv.html Citovat
Stosun Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Strejdakopec:vždyť už tam máš chip.Kdyžtak jukni jsem myslím že je to tvůj auťák http://moje.auto.cz/peugeot406/tgv.html znacky taky sedej Citovat
bubakkaja Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Zadna zmena krome vypisu chyby v ridice jednotce o rozdilu vzduchu.Jinak vicko nadrze mam taky permanentne v chybach ale nic mi to nepise.Mam Fapoff. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.