Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Za jizdy se mi rozsvitila kontrolka dobijeni. Po dojezdu a vypnuti motoru jsem zjistil ze i v 1. poloze klicku kontrolka sviti, ikdyz ne na 100%,spise jen blede..Po otoceni do 2. polohy se rozvisti zybtek kontrolek a opet kontrolka dobijeni sviti ohodne mene zarive,nez ostatni. Po nastartovani jas nemeni a porad blede sviti. Pridavani plynu nepomaha.

Promeril jsem baterii, tak pred startem ma cca 12,4 V, po nastartoveni cca 11,8 V a primo z alternatoru mi to ukazovalo hodnotu cca 5V. Zkousel jsme ocistit kontakty na obou stranach, projit pojistky a nic. Myslite ze je to s jistotou spatny alttik ,nebo to muze byt jste neco jineo, ci jak bych mel postupovat pro odhaleni zavady..? mam p 306, 1.9 D, 51 kw, altik BOSCH. 14V/70A.

Diyk za rady.

Odesláno

To vypadá na proraženou diodu na můstku v alternátoru.Zkusil bych je proměřit.Taky by to mohl být i vadný regulátor alternátoru obě věci by měli být součástí alternátoru. Teď jsem něco podobného řešil na manželčině oplu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...