John_Ice Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Nevím kam to šoupnout tenhle dotaz.... nebudu tu vysvětlovat co je v BB slovo Bis...kdo to ví tak to není třeba a kdo ne,tak mi stejně neporadí.Potřeboval bych jestli je možné nebo realné,že napíšu sms a příjemce má BB.Dorazí sms a jestli je teda možné,že ještě jinej člověk by tenhle tel mohl spravovat přes Bis...teda si přečíst sms...jestli jsem to napsal srozumitelně. Citovat
John_Ice Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 nikdo nic?takže jdu hledat jinde.... Citovat
pyrone Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 filozficka otazka, nema nahodou spravca BB opravnenia na vsetko? Citovat
John_Ice Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 no má....já vím jen,že to jde spravovat jako vlastně PC...takže že může vědět,kam dotyčnej volá,kdo mu volá,komu píše od koho dostává sms,ale nevím jestli lze ty sms i číst....já to nepoužívám ani nemohu to nějak vyzkoušet,proto se ptám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.