sosna69 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 poradíte mi někdo co s plovákem u 405ky?Vyndal jsem plovák a odkalil nádrž a plovák vrátil zpátky ale už neukazuje na budíku tak jsem ho znovu vyndal a zjistil,že ramínko s plovákem jde ztuha a když jsem připojil konektor a silou s ním hýbal tak se ručička na budíku taky hýbala.Na první pohled není nic vydět že by bylo ohnuté nebo něco a nevím jestli se to dá nějak rozebrat:myslim dík za každou radu Citovat
ozzy56 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 asi jsi to ramínko při montáži trochu ohnul, je to dost choulostivé Citovat
crazybiker Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 ak to vonku slo a vnutri ne, tak to je dost zaujimave, inac to ma ist tak tazsie(aby ti nelietala v zakrute ta rucicka-ked sa prelieva nafta/benzin) Pak mozno to mas vazne ohnute, ak potrebujes foto ci neco daj vediet.... Citovat
sosna69 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 když jsem ho poprvé vyndaval tak jsem cítil trochu odpor ale vidět nic není aspon já nic nevidím Citovat
sosna69 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 když jsem ho poprvé vyndaval tak jsem cítil trochu odpor ale vidět nic není aspon já nic nevidím jo venku to šlo ale musel jsem docela silou Citovat
marko306 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Asi si trošku prihol osku a už to robí galibu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.