lucass Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Zdravím,mám problem s 406 2.1 td od čerpadla se ozývá silné cvakání,motor jede,ale s problémy např:kouří bílý kouř,zvyšený nepravidelný volnoběh,jde to huř do otáček,huř startuje. Poraďtě co s tím,myslím si že kyby to bylo čerpadlem ,tak by se porucha neprojevila ze dne na den a navíc si říkam,že kdy by bylo čerpadlo ko tak to nejede vůbec,možna že je jen přicpané. Co si o tom myslíte Vy? Citovat
Benžík Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Pokud to skutečně cvaká v čerpadle, tak s nim něco bude. Citovat
petgall81 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Měl jsem podobné problémy a věř, že je to čerpadlem...kolem tohoto tady bylo hodně napsané, vyměň Lukase za druhého nebo nejlépe za boschaka..(oprava Lukase je investice přes 20000Kč) [upravil dne 7/1/12 20:50 od petgall81] Citovat
Burisek Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 tak to ti přesně řeknu co to je - vadný senzor vačkového hřídele.....,čerpadlo K.O. jak píše Comm vyměň za Bosche.....,projdi si mé příspěvky,je tam toho napsáno ohledně výměno opravdu hodně,sám jsem to předělával....,tak vím co to obnáší..... Citovat
lucass Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Dík za info,a ten vadný snímč na čerpadle se nedá vyměnit?Z kuď jsi sehnal toho bosche a za kolik? Citovat
John_Ice Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 ale už ti to nikdy nepojede jak s epicem....čerpadlo je většinou z xantie 2,1....vrakáč... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.