Lenka307 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Sháním katalyzátor na 1,4 HDI. Poradíte mi, kde ho sehnat za rozumnou cenu? Díky moc:) Citovat
koblih69 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 No to bude zase příspěvků až někdo zjistí, že je tu nová členka Od necelých 4000,- se dá sehnat Bosal BS 099-648 osobně bych asi sáhnul po nějakém univerzálním tam se dá rozumný sehnat už kolem 1500,- a navařit ho na původní potrubí. Mimochodem co se s ním stalo? Citovat
Lenka307 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 no rozbil se že by se něčím ucpal? každopádne se utrhl ten střed a když se otočil napříč, tak auto jelo tak, že bych ho asi i předběhla... ale než se přišlo na to, že je to katalyzátor... jo a moc díky Citovat
koblih69 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Jo tak to je poměrně přesná diagnóza, on se totiž katalyzátor zas tak moc nekazí, ale pokud se vysype (zvoní) tak přicpává potrubí a samozřejmě nefunguje. Další varianta je katalyzátor z vrakoviště. Citovat
Lenka307 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 A pozná se na něm, jestli je v pořádku? Ale asi nejlepší by byl ten univerzál, teď tam mám místo katalyzátoru navařenou trubku, tak asi nebude problém navařit tam jiný katalyzátor Díky Citovat
koblih69 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 No jak jsem psal katalyzátory většinou neodcházejí. Jedině pokud měl motor třeba vysokou spotřebu oleje... Takže nejčastější závadou je že se vysype vnitřek, takže s ním stačí zatřást a pokud v něm nic nelítá tak bude pravděpodobně OK. Jinak ten UNI katalyzátor se vybírá podle průměru potrubí, celkových rozměrů (aby se tam vešel), objemu motoru. Viz třeba: www.autokelly.cz Úvodní stránka → Univerzální díly → Výfukový systém → Univerzální katalyzátory Citovat
Lenka307 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 no ale on byl takový celý nějaký vysypaný, každopádně už tam není vůbec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.