Charlie 607 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Dá se u 607 nějak vyčistit cd mechanika k navigaci co je na levé straně kufru? Máte s tím někdo zkušenosti, popřípadě byl by jste někdo ochotný ji vyčistit? Samozřejmě ne zadarmo. Mám problém s tím, že někdy nechce číst CDčko (ani originál) a tedy hlavně v zimě (v létě funguje) a už nevím co s tím, jestli by vyčištění pomohlo. Citovat
Budhas Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ono je dost dobře možný, že máš v kufru vlhko a jak se trochu zahřeje CD, tak se zamlží a jemně orosí a pak lejzr nečte, už jsem o tom někde četl, ale nevím, jestli to není blbost.... Citovat
Charlie 607 Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Tak možný to je, a dá se proti tomu nějak bojovat? Přijde mi, že na delších cestách, když je v autě větší teplo, tak funguje dobře. Každopádně v létě s tím žádné problémy nejsou, takže na tom asi něco bude. Citovat
Budhas Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 zkusit odvlhčovač jak prodávají do bytu, ale musel bys dávat pozor aby se to pak nevylilo Citovat
Charlie 607 Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 Tak to vypadá že mechanika klekla, nejdříve to vypadávalo jen v zimě teď už to nefachčí ani když je teplo. Dá se s tou mechanikou něco dělat, nebo je potřeba výměna? Dá se kdyžtak někde sehnat repas? A co to stojí? Rád bych aby mi navigace v autě šlapala, když už tam je. Citovat
rckain Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 http://navigacecesky.cz/#Contacts ten z tech dolnich kralovic mi to delal. Zrovna sem k nemu jel aby mi nahral cestinu a po ceste mi navi klekla jako tobe. Za repasovanou mechaniku sem mu daval tusim ze 2500. Platil bych ale tenkrat snad i zlatem protoze sem jel jeste nekam dal a dost sem chvatal a bez navi bych byl v pytli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.