Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dá se u 607 nějak vyčistit cd mechanika k navigaci co je na levé straně kufru? Máte s tím někdo zkušenosti, popřípadě byl by jste někdo ochotný ji vyčistit? Samozřejmě ne zadarmo.

Mám problém s tím, že někdy nechce číst CDčko (ani originál) a tedy hlavně v zimě (v létě funguje) a už nevím co s tím, jestli by vyčištění pomohlo.

Odesláno

Ono je dost dobře možný, že máš v kufru vlhko a jak se trochu zahřeje CD, tak se zamlží a jemně orosí a pak lejzr nečte, už jsem o tom někde četl, ale nevím, jestli to není blbost.... :myslim

Odesláno

Tak možný to je, a dá se proti tomu nějak bojovat? Přijde mi, že na delších cestách, když je v autě větší teplo, tak funguje dobře. Každopádně v létě s tím žádné problémy nejsou, takže na tom asi něco bude.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak to vypadá že mechanika klekla, nejdříve to vypadávalo jen v zimě teď už to nefachčí ani když je teplo. Dá se s tou mechanikou něco dělat, nebo je potřeba výměna? Dá se kdyžtak někde sehnat repas? A co to stojí? Rád bych aby mi navigace v autě šlapala, když už tam je.

Odesláno
http://navigacecesky.cz/#Contacts ten z tech dolnich kralovic mi to delal. Zrovna sem k nemu jel aby mi nahral cestinu a po ceste mi navi klekla jako tobe. Za repasovanou mechaniku sem mu daval tusim ze 2500. Platil bych ale tenkrat snad i zlatem protoze sem jel jeste nekam dal a dost sem chvatal a bez navi bych byl v pytli. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...