Y2K Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 co treba na to aby sa doviezlo auto na SK viem... Ale ako to je ak chcem predat auto do CZ? Co musim spravit na SK to mi je jasnee...ale ide o to ake auta sa do CZ doviezt mozu a co musia splnat. Pocul som ze iba Euro 3 a 4 a nie starsie ako 8 rokov, co je na tom pravdy? A posledna vec...my to nejak v TP nemame, alebo ja to nevidim...aku normu splna moj motor 3,0 V6 152 kW XFX? Citovat
Y2K Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 ked to auto predam ta budem potom informovat len dakto by mohol skor nech viem co robit Citovat
Laďa Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Tady by jsi měl najít co potřebuješ http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Dovoz+vozidel/ http://www.mdcr.cz/cs/Media/Tiskove_zpravy/zmena_dovozu_ojetin.htm [upravil dne 6/1/12 12:40 od Laďa] Citovat
jozefsv Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 mas euro 4.nie je nahodou pri vyvoze do zahranicia povinna KO? Citovat
Marcel00 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 aj bez KO to spravis ak dotycny dovezie do CR auto na SK znackach, ma maly a velky TP, tak si ho moze v CR normalne na urade prihlasit. On ti potom posle nascanovany TP aby si tu na SK mohol vypovedat PZP-cko. V podstate staci zmluva medzi vami. Nepotrebujes na SK nic odhlasovat, ani KO... usetris slusne peniaze. a dotycny usetri prevozne tabule, pripadne odtah na plosine. Vermi, funguje to a je to tak... Navonok chore a sialene ale naozaj to takto funguje Citovat
Y2K Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 tak tomu neverim a ako sa to u nas potom odhlasi? respektive...co na to DI? na zaklade coho ho prihlasi v CZ a v akom \"stave\" potom bude auto na SK ked nebolo odhlasene? zda sa mi to nelogicke [upravil dne 7.1.2012 02:47 od Y2K] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 na DI staci kopia TP a oni na zaklade ceskeho TP odhlasia auto z evidencie ano je to nelogicke ale osobne som auto takto do CR previezol... [upravil dne 7/1/12 02:48 od Marcel00] Citovat
Y2K Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 tomu sa mi fakt nechce verit...mas s tym osobnu skusenost? alebo dakto tuto? Citovat
Y2K Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 to mi chces povedat ze to takto mozem spravit? moc sa mi do toho nechce teda ale ak by to slo neni nieco take aj naopak, z CZ na SK? Citovat
Marcel00 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 ano takto to funguje... opytam sa dotycneho ci ti mozem dat nanho kontakt a on ti to sam potvrdi... nechcem tunak... nie z CZ na SK nie... u nas je byrokracia... jednoduchost v CR nema hranic... ich urady mozeme tu na SK sladko zavidiet... vsetko je tam jednoduche a hlavne to funguje. Citovat
Y2K Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 to mi je jasnee OK, bude rad ze kazdu dalsiu info Citovat
Marcel00 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 dockaj casu jak hus klasu... ak bude mat zaujem a chut, ozve sa ti... dobre ? dal som mu kontakt na teba Citovat
straki007 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Mam taky kupovane auti z SK. No problem. Marcel vam to muze klidne popsat co jak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.