Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chci si koupit toto auto tak do 60 000 KČ se dá snad sehnat slušný kousek ne ? a spotřeba prý kolem 6l jsem ještě student tak nehci aby to nák moc žralo doporučili byste mi ho ? děkuji předem za vaše odpovědi :)

Odesláno
Zdravím, chci si koupit toto auto tak do 60 000 KČ se dá snad sehnat slušný kousek ne ? a spotřeba prý kolem 6l jsem ještě student tak nehci aby to nák moc žralo doporučili byste mi ho ? děkuji předem za vaše odpovědi :)

Já mám 1.1 v třídvéři ...jezdím v průměru tak za 6,5/100km jezdím většinou půl napůl město a okresky, jsem taky student a mě osobně 1.1 vyhovuje, na ty moje couračky ideální. Jenom to do kopce moc nejede.

S 1.4 spotřeba kolem 6l je spotřeba tak na dálnici, to by šlo...ale jinak si myslím, že realita je tak kolem 7 na 100. Být tebou, radši pokukuju po 1,4 HDi, tam by ses na těch 6 litrů dostal určitě ;)

Odesláno

Dneska jsem na to koukal pres diag ;) prumerna spotreba vychazi 6.9l.. otec s tim jezdi kazdy den 15Km do prace a z5 a nejaky to smrdlani po meste cca 5Km denne... a ze je to slaby? na to auticko to stačí :) my jsme ho tedy ale kupovali za 100 tisic a vypada jak novej :)

Odesláno

čaves, mám 206ku 1.4i, dotaženou z Německa, samotné auto + doprava + technická + rozvody a vše kolem toho = cca. 70 000 s tím, že je to v pěkný výbavě, vyjma automatický klimy a palubního pc to má snad vše, na co bych si mohl já vzpomenout :) Najeto 97 tisíc km (to samozřejmě nemám jistotu, že to je nestočené) ale stav vozidla je moc pěkný :)

Ale z té spotřeby tě vyvedu, jezdím do školy denně 17 km tam a 17 km zpět, z toho tak 2-3 km najezdím po městě a spotřebu mám v létě kolem 6,3 - 6,6 když to nehoním a jezdím klidně. Jinak problém samozřejmě není dostat se vejš, nicméně, nad 7,5 jsem se nikdy nedostal (v létě), nejsem nějakej extra závodník, kterej by ručičku otáčkoměru hnal až k červenému poli :cool: Teď v zimě jezdím tak kolem těch 7,0 až 7,4 no :) Jde o to, že když jsem ve městě, tak prostě popojíždím a nestihne se to ohřát... mně osobně těch 55 kw stačí, jezdím většinou sám, max. se spolujezdcem :)

Diesel by měl samozřejmě libovější spotřebu, ale do 60 tisíc korun 1.4 hdi dle mého v dobrém stavu neseženeš, 2.0 hdi ve 206 prý zatěžuje příliš přední nápravu a 1.9 D je už docela stařičkej motor :) Ale s nima zkušenost nemám, takže nemůžu kafrat :roker

Odesláno
čaves, mám 206ku 1.4i, dotaženou z Německa, samotné auto + doprava + technická + rozvody a vše kolem toho = cca. 70 000 s tím, že je to v pěkný výbavě, vyjma automatický klimy a palubního pc to má snad vše, na co bych si mohl já vzpomenout :) Najeto 97 tisíc km (to samozřejmě nemám jistotu, že to je nestočené) ale stav vozidla je moc pěkný :)

Ale z té spotřeby tě vyvedu, jezdím do školy denně 17 km tam a 17 km zpět, z toho tak 2-3 km najezdím po městě a spotřebu mám v létě kolem 6,3 - 6,6 když to nehoním a jezdím klidně. Jinak problém samozřejmě není dostat se vejš, nicméně, nad 7,5 jsem se nikdy nedostal (v létě), nejsem nějakej extra závodník, kterej by ručičku otáčkoměru hnal až k červenému poli :cool: Teď v zimě jezdím tak kolem těch 7,0 až 7,4 no :) Jde o to, že když jsem ve městě, tak prostě popojíždím a nestihne se to ohřát... mně osobně těch 55 kw stačí, jezdím většinou sám, max. se spolujezdcem :)

Diesel by měl samozřejmě libovější spotřebu, ale do 60 tisíc korun 1.4 hdi dle mého v dobrém stavu neseženeš, 2.0 hdi ve 206 prý zatěžuje příliš přední nápravu a 1.9 D je už docela stařičkej motor :) Ale s nima zkušenost nemám, takže nemůžu kafrat :roker

spotřeba tedy max těch 7.5l i to je hodně slušný takže to asi koupim takže díky za radu :)

Odesláno

Pokud se nebudeš courat pořád ve městě, tak se to dá v poho za těch 6,5 l při běžný jízdě úplně v pohodě. Jinak tady se můžeš kouknout na srovnání, nejsou tam všechny 1.4ky ale nějaké tam jsou :)

Jinak SW (kombík) bude jistě těžší, já mám 3dveřáka :aut

[upravil dne 7/1/12 12:20 od Majkls]

• O 3 týdny později...
Odesláno

No jo ale 1.4 HDI je diesel a ne benzín :) Mám tak 1.4 a sem s tím spokojen, ale průměrná spotřeba: V létě na letních gumách se dostanu i pod 6, pokud jezdim málo město, ale průměr tak 6.5, v zimě průměr kolem 7-8.

Odesláno

Ahoj, já mám 1.4 HDi a spotřeba lehce přes 6L teďka v zimě. Koupil jsem ho v srpnu. Do zimy jsem jezdil za 5,5l a to jezdím po městě krátké trasy 6 + 6 km. Po dálnici spotřeba taky do 5,5l. V9m, že to není benzín, ale i tak přidávám další poznatek.

Pokud chceš jezdit levně, tak bych ti doporučil Fiat Punto MK2. Já jsem měl 1.2 Sporting 80HP. Jezdil jsem s tím za 6,5l po městě stejné trasy. V zimě jsem nešel přes 7l. A navíc do oprav jsem dal pouze pár korun. jediná větší oprava bylo svaření výfuku za 350Kč. + klasická údržba co je potřeba (baterka, oleje...) Byla v dobrém stavu.

:bacha Neubijte mne prosím za tento můj post o Fiatovi :bacha. Já osobně bych ho jen doporučil. Měl jsem ho rok. Koupil jsem jej za 58 000Kč.

Je to pouze můj názor, pokud chceš ušetřit. Klidně poradím s Fiatem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...