Pavel55 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Zdravím, chci si koupit toto auto tak do 60 000 KČ se dá snad sehnat slušný kousek ne ? a spotřeba prý kolem 6l jsem ještě student tak nehci aby to nák moc žralo doporučili byste mi ho ? děkuji předem za vaše odpovědi Citovat
podolak2 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 ja ne ...je to slaboch a žere jak raketa Citovat
Tom_206 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Zdravím, chci si koupit toto auto tak do 60 000 KČ se dá snad sehnat slušný kousek ne ? a spotřeba prý kolem 6l jsem ještě student tak nehci aby to nák moc žralo doporučili byste mi ho ? děkuji předem za vaše odpovědi Já mám 1.1 v třídvéři ...jezdím v průměru tak za 6,5/100km jezdím většinou půl napůl město a okresky, jsem taky student a mě osobně 1.1 vyhovuje, na ty moje couračky ideální. Jenom to do kopce moc nejede. S 1.4 spotřeba kolem 6l je spotřeba tak na dálnici, to by šlo...ale jinak si myslím, že realita je tak kolem 7 na 100. Být tebou, radši pokukuju po 1,4 HDi, tam by ses na těch 6 litrů dostal určitě Citovat
Pavel55 Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 no jo ale do té cenové relace koupit diesela je docela riziko Citovat
Tom_206 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 koupit jakýkoliv ojetý auto je svým způsobem riziko Citovat
ChouLu Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Dneska jsem na to koukal pres diag prumerna spotreba vychazi 6.9l.. otec s tim jezdi kazdy den 15Km do prace a z5 a nejaky to smrdlani po meste cca 5Km denne... a ze je to slaby? na to auticko to stačí my jsme ho tedy ale kupovali za 100 tisic a vypada jak novej Citovat
Majkls Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 čaves, mám 206ku 1.4i, dotaženou z Německa, samotné auto + doprava + technická + rozvody a vše kolem toho = cca. 70 000 s tím, že je to v pěkný výbavě, vyjma automatický klimy a palubního pc to má snad vše, na co bych si mohl já vzpomenout Najeto 97 tisíc km (to samozřejmě nemám jistotu, že to je nestočené) ale stav vozidla je moc pěkný Ale z té spotřeby tě vyvedu, jezdím do školy denně 17 km tam a 17 km zpět, z toho tak 2-3 km najezdím po městě a spotřebu mám v létě kolem 6,3 - 6,6 když to nehoním a jezdím klidně. Jinak problém samozřejmě není dostat se vejš, nicméně, nad 7,5 jsem se nikdy nedostal (v létě), nejsem nějakej extra závodník, kterej by ručičku otáčkoměru hnal až k červenému poli Teď v zimě jezdím tak kolem těch 7,0 až 7,4 no Jde o to, že když jsem ve městě, tak prostě popojíždím a nestihne se to ohřát... mně osobně těch 55 kw stačí, jezdím většinou sám, max. se spolujezdcem Diesel by měl samozřejmě libovější spotřebu, ale do 60 tisíc korun 1.4 hdi dle mého v dobrém stavu neseženeš, 2.0 hdi ve 206 prý zatěžuje příliš přední nápravu a 1.9 D je už docela stařičkej motor Ale s nima zkušenost nemám, takže nemůžu kafrat Citovat
Pavel55 Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 čaves, mám 206ku 1.4i, dotaženou z Německa, samotné auto + doprava + technická + rozvody a vše kolem toho = cca. 70 000 s tím, že je to v pěkný výbavě, vyjma automatický klimy a palubního pc to má snad vše, na co bych si mohl já vzpomenout Najeto 97 tisíc km (to samozřejmě nemám jistotu, že to je nestočené) ale stav vozidla je moc pěkný Ale z té spotřeby tě vyvedu, jezdím do školy denně 17 km tam a 17 km zpět, z toho tak 2-3 km najezdím po městě a spotřebu mám v létě kolem 6,3 - 6,6 když to nehoním a jezdím klidně. Jinak problém samozřejmě není dostat se vejš, nicméně, nad 7,5 jsem se nikdy nedostal (v létě), nejsem nějakej extra závodník, kterej by ručičku otáčkoměru hnal až k červenému poli Teď v zimě jezdím tak kolem těch 7,0 až 7,4 no Jde o to, že když jsem ve městě, tak prostě popojíždím a nestihne se to ohřát... mně osobně těch 55 kw stačí, jezdím většinou sám, max. se spolujezdcem Diesel by měl samozřejmě libovější spotřebu, ale do 60 tisíc korun 1.4 hdi dle mého v dobrém stavu neseženeš, 2.0 hdi ve 206 prý zatěžuje příliš přední nápravu a 1.9 D je už docela stařičkej motor Ale s nima zkušenost nemám, takže nemůžu kafrat spotřeba tedy max těch 7.5l i to je hodně slušný takže to asi koupim takže díky za radu Citovat
Pavel55 Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 [Edited on 6/1/12 09:35 by Pavel55] Citovat
Majkls Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Pokud se nebudeš courat pořád ve městě, tak se to dá v poho za těch 6,5 l při běžný jízdě úplně v pohodě. Jinak tady se můžeš kouknout na srovnání, nejsou tam všechny 1.4ky ale nějaké tam jsou Jinak SW (kombík) bude jistě těžší, já mám 3dveřáka [upravil dne 7/1/12 12:20 od Majkls] Citovat
obrKolodej Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 MÁM 1,4 HDI. UČÍM SE S TÍM JEZDIT. JEŠTĚ JSEM NAFTÁKA NEMĚL A JEZDÍM MĚSTO, MIMO I DÁLNICI A DRŽÍM SE NA 5,5 LITRECH. Citovat
georgus Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 No jo ale 1.4 HDI je diesel a ne benzín Mám tak 1.4 a sem s tím spokojen, ale průměrná spotřeba: V létě na letních gumách se dostanu i pod 6, pokud jezdim málo město, ale průměr tak 6.5, v zimě průměr kolem 7-8. Citovat
m.pavlusek Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Ahoj, já mám 1.4 HDi a spotřeba lehce přes 6L teďka v zimě. Koupil jsem ho v srpnu. Do zimy jsem jezdil za 5,5l a to jezdím po městě krátké trasy 6 + 6 km. Po dálnici spotřeba taky do 5,5l. V9m, že to není benzín, ale i tak přidávám další poznatek. Pokud chceš jezdit levně, tak bych ti doporučil Fiat Punto MK2. Já jsem měl 1.2 Sporting 80HP. Jezdil jsem s tím za 6,5l po městě stejné trasy. V zimě jsem nešel přes 7l. A navíc do oprav jsem dal pouze pár korun. jediná větší oprava bylo svaření výfuku za 350Kč. + klasická údržba co je potřeba (baterka, oleje...) Byla v dobrém stavu. Neubijte mne prosím za tento můj post o Fiatovi . Já osobně bych ho jen doporučil. Měl jsem ho rok. Koupil jsem jej za 58 000Kč. Je to pouze můj názor, pokud chceš ušetřit. Klidně poradím s Fiatem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.