Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute chaloši včera som kupil sedačky z gtička a na boku je taký kruh ktorý sa kruti no neviem načo je žeby ohrievanie alebo čo to je ? je to pri ručnej brzde nasmerovane obe tak na operadle no neviem čo to ... Ďakujem

Odesláno

Mam to aj ja, dokonca som aj vedel na co by to malo sluzit, tak len pre istotu, nastavuje sa tym vzdialenost medzi operadlom a chrbtom v bedrovej oblasti, cize vlastne \"tvrdost\" operadla prednych sedadiel?

Odesláno

Hej hej presne to som myslel taká vecička čo ja viem nič moc...ale viac by som potreboval zistit že mi nejde nastavovať operadlo tou páčkou nemyslím sklopenie keĎ nastupuju dozadu ale tu na sklon operadla nejaké to je zaseknuté či by v najhoršiom prípade išlo by to prehodiť stou starou konzolou ?

Odesláno
Mam to aj ja, dokonca som aj vedel na co by to malo sluzit, tak len pre istotu, nastavuje sa tym vzdialenost medzi operadlom a chrbtom v bedrovej oblasti
áno

cize vlastne \"tvrdost\" operadla prednych sedadiel?
No to neviem, to by som nepovedal.

Inak, musím povedať, že na každom aute, čo toto malo som si nikdy nevdele nájsť správnu polohu a teda som spokojný aj keď to auto nemá (ešte spokojnejší, povedal by som).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...