Tantor-BN Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 čaute chaloši včera som kupil sedačky z gtička a na boku je taký kruh ktorý sa kruti no neviem načo je žeby ohrievanie alebo čo to je ? je to pri ručnej brzde nasmerovane obe tak na operadle no neviem čo to ... Ďakujem Citovat
Qcko Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 To je nastavenie bedrovej casti operadla, moc prijemna vec Citovat
miroja Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Mam to aj ja, dokonca som aj vedel na co by to malo sluzit, tak len pre istotu, nastavuje sa tym vzdialenost medzi operadlom a chrbtom v bedrovej oblasti, cize vlastne \"tvrdost\" operadla prednych sedadiel? Citovat
Tantor-BN Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Hej hej presne to som myslel taká vecička čo ja viem nič moc...ale viac by som potreboval zistit že mi nejde nastavovať operadlo tou páčkou nemyslím sklopenie keĎ nastupuju dozadu ale tu na sklon operadla nejaké to je zaseknuté či by v najhoršiom prípade išlo by to prehodiť stou starou konzolou ? Citovat
bubakkaja Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 To nevim ale to nebude soucasti spodni konzole ale bude to soucasti sedacky.Sundej kryci plasty a podivej se jestli neni neco vyskocene. Citovat
Tantor-BN Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Však samozrejme to najprv pozriem ale pri najhoršiom či to ide Citovat
ferrari Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Mam to aj ja, dokonca som aj vedel na co by to malo sluzit, tak len pre istotu, nastavuje sa tym vzdialenost medzi operadlom a chrbtom v bedrovej oblastiáno cize vlastne \"tvrdost\" operadla prednych sedadiel?No to neviem, to by som nepovedal. Inak, musím povedať, že na každom aute, čo toto malo som si nikdy nevdele nájsť správnu polohu a teda som spokojný aj keď to auto nemá (ešte spokojnejší, povedal by som). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.