Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Tak nevim [upravil dne 3/1/12 09:47 od Radek Hurvajz] Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 hmm... tiez neviem vlakna na podobne temy tu boli locknute... kazdopadne s obsahom textu suhlasim a netyka sa len tych o ktorych sa tam pise. tyka sa to celej spolocnosti. moja triedna na zakladke vzdy hovorievala: co nechces aby robili druhy tebe, nerob ani ty im... Citovat
Jarouš307 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Tohle je vytržené z kontextu. Je to dost idealistické. Celý článek je na Idnesu v Tomiově blogu. Jeho názory mám rád je to vzdělaný člověk. Více takových a mohlo by tu být i líp... Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 myslim ze si z nich jen dela srandu, on si to muze dovolit je to vzdelany a svetaznaly clovek takze podle meho nehrozi ze by \"nevedel\" jak se to s Kofolami tady ma .. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Proto pišu \"Tak nevim\" Nevim jak si to vyložit, nedava mi to smysl ve spojení s Tomiem Okamurou, proto je to i ve srandičkách Ale jak jsem to četl tak jsm čekal že jim ke konci nabídne práci v Japonsku, na Fukušimě je práce dost. [upravil dne 3/1/12 10:21 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.