moonty46 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Jasně ale pořád to neřeší ten problém proč se ta pojistka přepaluje... Citovat
krtek 2 Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 ono auto ti ide a az po case sa prepali ta poistka? za jaky dlhy cas? ci je to zakazdym iny casovy interval Citovat
moonty46 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Právě že pokaždý jinak.Teď naposled to udělalo 4x za 7 km Citovat
krtek 2 Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 moze byt poskodena izolacia na tom plusovom kably co ide s tej poistky na paliv cerpadlo a moze prerazat na kostru alebo paliv cerpadlo nieco brzdi ze ide do vysokeho tlaku a odobera velke prudy pozrel by som palivove vedenie ci je priechodne(trubky) palivovy filter ci nieje ucpany regulator tlaku paliva na vstrekovacej liste co reguluje tlak paliva do prepadu do nadrze ,alebo moze byt aj palivove cerpadlo poskodene treba pomerat ake prudy odobera [Edited on 6/1/12 11:28 by krtek 2] Citovat
moonty46 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 ok dik za radu.Ale nejde mi do hlavy proč v servisu řekli že to dělá ventilátor topení... Citovat
krtek 2 Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 staci ze z ventilatora vytiahnes ten hnedy konektor a ventilator nepojde a ak ti ju vyrazi tak mas istotu ze to tym neni Citovat
Regan Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Tak sem do toho v úterý pustil celej ventilátor vyndal pročistil, bylo tam listí a jiného jak .... no to je jedno. Každopádně mám problém s tím hnědým konektorem, je opálenej a nesedí. chtěl jsem to předělat, ale než ho ustřihnu a budu se chodit ptát do GM a jinde nevíte přesně co je to za typ konektrou? Dá se sehnat? Citovat
krtek 2 Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 pri najhorsom tam naletuj droty kup nejaky univerzalny konektor (stary vyhod)a prirob ten uni [Edited on 11/5/12 15:16 by krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.