Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj. vyskytl se mi zase další problém. přední světla mi při nastartování začnou jezdit nahorů a dolů, jako když zmáčknete knoflík \"check\" když hledají svojí polohu. mě ale jezdí pořád a nezastaví se, dokud neodpojím ovládání seřizování světel. stalo se to už někomu, aby poradil, proč takle blbnou a případně co vyměnit.. díky

Odesláno

zatim ne, byl jsem na ccestách, tak jsem to jen odpojil zatim. takže myslíš, že by když vyčistím konektory, že by to mohlo být zase v normálu?

Odesláno
což je teda nějaký zařízení přímo \"ve\" světle? pomůže mi, že nemam xenony, bo je to jedno?

Né pozor, to je pouze pro Xenony, tvůj problém bude tím pádem jinde !!!

Nicméně to co popisuješ jsem řešil u 406 a sačilo vycvaknout a znovu nasadit motorek a už to jezdilo OK.

Odesláno

Když to dělají obě,byla by moc velká náhoda že by to bylo vadným motorkem...když nemáš xenon,máš zřejmě jen manuální el.dostavení světel. To je potenc.myslím vlevo pod volantem,vedle je tlačítko na alarm a ASR či ESP a tak vedle je ten poťák na dostavení svetel,mohl by to dělat i on . A mezi těma motorkama na manuál a automat je rozdíl i když vypadají na pohled téměř stejne,na to pozor kdyby si je kupoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...