Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..měl bych dotaz jestli už jste se setkaly na 406tce s korozí na předním blatníku, u 405tek to byla slabina to vím..je tomu tak i u 406tky?...mám cele auto bez jedineho smitka rzi či pupínků ale nějak rychle se mi to rozlízá na PP blatníku mezi lemem a blinkrem...viz foto...když jsem se dival skrz ten otvor v plastovem nadkolí tak tam bylo plno bordelu a plech orezly, jinak vsude okej...na bouračku to taky nevypadá jelikož osdtínove vse sedí i mezerama i ten ochranný nástrik pod lakem , ale sikovny ruce dokážou mnoho ...u 406tek sem videl par kousku s korozí na zadních lemech ale s blatníkem skoro nic...

post-38434-14109621420104_thumb.jpg

Odesláno

ahoj máš buď problém jako já se špatným nastříkáním,nebo tam dal někdo neoriginální blatník a ten rezne,když seškrabneš ten hrbolek co pod ním je?určitě s tím bylo něco dělaný,protože přední blatník by neměl z ničeho nic reznout a u 406 to není slabé místo.....

Odesláno

no díky za reakci...ja to vydím jednoznacne na výměnu dílu ale jede to strasne rychle...cca behem 2 měsícu se s 1 puchýřku stalo tohle je jich tam asi 15 už na te fotce to jde spatne videt je to z mobilu focene...ale sehnat blatnik v teto barve to je umeni.....:-( ja mam vždycky smůlu na ty blatníky..kdybych si koupil plastové auto tak mi taky shnije :-D

Odesláno

no to mě taky nic před zimou a ted brutálně,máš stejný problém asi jako já.....nejlevnější varianta vyměnit za origo z vrakáče a je klid,nebo nechat stříknout....jen se modli,aby Ti to nevylezlo ještě někde jinde,nedej bože na celým autě,jestli to někdo polil.....

Odesláno

...:aut alespon žádnou nikde nevidím...za 8 let to najezdilo cca 40tisic...ale smutné je že se tu řeší koroze i u mnohem novejsich 406tek od roku 2002 nahoru...už to proste ojebavaj tu vyrobu...neni divu..nabušit do toho vybavu predhanet se s cenou s konkurenci nekde se to poznat musí...ale ruku na srdce ochcávky jsou mnohem rezatejší myslím řadu I toho ročníku

[upravil dne 27/12/11 18:15 od Fortune88]

Odesláno

mě to nerezne,ale dědek vletěl do křoví a stříkal to nějaký matlák,který si neodkalil kompresor....:grr

to radši koupím komplet dveře za 1000Kč....

[upravil dne 27/12/11 19:19 od Charlie 1]

Odesláno

jj tak ja si taky nechavam lakovnu až jako posledni jelikož když to striknou stejne to pujde poznat co se tyce ostinu ...shanim porad ale zatim neuspesne...:-( mam barvu EYC stribrnou metlu clovek by rekl že jich je plno ale opak je pravdoiu snad se do jara objeví

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...